Pokémon GO

Kada jega ieguldit zurkas :smiley: man ari ir 2 ar gandriz 400 :smiley:

Reku mani mazinie

1 Like

Vairak stipraku pokemonu dotaja bridi. Man tas daudz ko izsaka jo fcuk mans laikam ir vienigais dzeltenais ogre un man vajag stiprus pokemonus pec iespejas vairak lai varu atslanit zilos un sarkanos :smiley: mans sodien pat izdauzija zali ar 1.5 k cp :smiley: ar tiem ko redzeji augstak :smiley: uz bridi biju vinu privatizejis :smiley: tas bridis bija apmeram h :smiley:

Sitie divi raticate kas man ir nosita golbatu kas bija ar lielaku cp ka abiem kopa :smiley:

Hunters :heart_eyes:

es Sestdien uz ogri braucu bus japaskatas kas tur daras :slight_smile:

1 Like

Man ir 3 zales ka zilajai komandai un 3 atstaju sarkanajai, tomer cik palureju… Nekas dizs, lidis pie manam zalem, atkarosu ari vinu zales :smiley:

Saku ka ir :smiley: man ka dzeltenajam ir vaks :smiley: parejiem ir ok :smiley:

Nu mans viens pats sitas ka jau parasti, tape ari censos max cp dabut un stiprus base pokemon :smiley:

1 Like

Es ari esmu vieniga zila kas spurojas preti, dranki sarkanie bija okupejusi Tukumu :smiley:

He he he mos bus jaaizbrauc kad bus pietiekosi daudz stipru pokemonu ko atstat paciemoties tukuma :smiley:

1 Like

riga sarkanie ari daudz ehh :slight_smile: ta tracina :stuck_out_tongue:

1 Like

Kape tik maz izvelas instinktus? :smiley:

1 Like

Man tie spocini patik :smiley: tapec team mystery XD
Bet ja sarkanie ir topa :confused:

1 Like

Nav jau ta ka es stavetu uz vietas :wink:

Man ar vini patik bet I will have all of them so I prefere instincts above evrything else :smiley:

es gan team mystic panemu jo saistiba ar evoluciju tpc man patik :slight_smile:

1 Like
5 Likes

It was funny first time and its boring second time :stuck_out_tongue:

Does it work? :smiley: