Potenciāli jauna telefona-kameras hibrīdu paaudze

varbūt kāds atceras Nokia telefona-kameras hibrīdu? man vienmēr patīk kad kompānijas veido šādus konceptus

1 Like

Hell yeah, I quite like it! Tas būtu DAUDZ ērtāk nekā nēsāt apkārt telefonu, kurš tāpat vienmēr ir līdzi, PLUS veselu dedicated kameru.

Interesants gājiens būtu, ja Xiaomi sāktu implementēt to kameras turētāju savās parastajās telefonu līnijās nevis tas būtu kāds viens īpašs modelis. Ja vēl tas kameras modulis ilglaicīgi atbalstītu jaunos telefonus, tas būtu kas interesants. Es varu iedomāties visumu, kurā cilvēki sākt pirkt atsevišķus kameras moduļus, ja tie gluži nebūtu vienreizēji.

Vienīgi tu pats tādu ņemtu? It īpaši ņemot vērā, ka tas mierīgi varētu būt salokāmo telefonu cenas kategorijas telefons.

Xiaomi nē, bet ja jebkuram telefonam varētu pielikt, tad 100%.

Stipri šaubos, ka plika konektora pievienošana un magnētiņu mugurai paceltu cenu tik drastiski.
Viss pārējais jau ir softs, un tur nav TIK daudz darba, vnk vēl viens kameras modulis basically.

Es biju domājis to tā, ka telefons + kameras modulis mierīgi varētu maksāt kā salokāmais telefons. Tas kameras modulis pilnīgi noteikti maksātu kā atsevišķs telefons. Labākajā gadījumā kā vidusmēra telefons, sliktākajā, kā flagmanis.

Vienots kameras moduļa standarts būtu jau baigi labi, bet diez vai mums tas spīd. Vismaz noteikti ne no sākuma.

2 Likes

Es domāju, ka tam kameras modulim vajadzētu maksāt ap 200-400€, ne vairāk.
BET tie būtu 1st party moduļi; third party čainīzeri noteikti būtu krietni lētāki.
Galvenais, lai tāds konektors tiek standartizēts.
Also, tie magnēti būtu baigi noderīgi kā MagSafe alternatīva. Vai vispār appropriate the MagSafe standard for this.

Veci, pa tādu naudu tu knapi vari nopirkt lētākos objektīvu ar autofokusu. Kompakt kameras sākas ar kādi 600 EUR. 400 EUR par tādu moduli jau būtu ļoti pozitīvs iznākums. Tas būtu kā nopirkt GoPro.

Man riktīgi ir sajūta, ka Xiaomi iesākumā stiprinājumu uzliks uz saviem flagmaņu modeļiem un mēģinās ar tiem kameras moduļiem palīst zem profesionālo objektīvu segmenta. Reālistiski parasts cilvēks diez vai gribēs nēsāt līdzi objektīvu savam telefonam.

2 Likes

8 posts were split to a new topic: Qi2 standarts tirgū un ķīniešu bezvades uzlādes alternatīvas