Pragmata - bērnudārza simolators pret nāvīgiem robotiem

Tā kā mums jau pacēlās runas par šo spēli jāuzcep tēma. Pragmata ir jauns gabals no Capcom, pagaidām ļoti labi atzīts. Es to raksturotu kā viegli balstītu uz souls-lite sci-fi spēli. Pilnīgi tā kā Death Stranding un The Surge spēļu spēlēm būtu piedzimis bērns - no Death Stranding nāk kinematogrāfija un stilistiskās izvēles, no The Surge nāk souls-lite ar robotiem. Cīņas mehānika gan te nav tik ļoti balstīta uz reakciju. Te vairāk jāpaspēj darīt vairākas lietas vienlaicīgi - šaut, izvairīties un spēlēt hakošanas minispēlītes.

Es pats esmu spēles pašā sākumā, pagaidām laba manta. Ciņas man ir drusku neierastas, gana daudz viss kas jādara. Līmeņi ir pat ļoti pilni ar paslēptiem vai grūtāk sasniedzamiem kubiem - kurus var iztērēt bāzē per uzlabojumiem.

2 Likes

Jā, tas ir praktiski neiespējami. Cik izmēģināju demo spēlē izskatās ir ļoti grūta. Tur jāpaskatās vai nevar saregulēt setingos kaut ko ērtāku, jo turēt nospiestu visu laiku alt un skraidīt ir ļoti grūti. Pietiktu ar nospiestu peles labo, nē, bet vajag peles labo+alt turēt, kur paralēli jāizvairās

Spēlējot ar kontrolieri rodas sajūta, ka vadība tur ir ļoti būvēta priekš kontroliera.

Par grūtību, it kā galīgi nav traki. Es vēl soēlē ne reizi neesmu atmetis kājas - tai skaitā izejot visu demo. Līmeņi izskatās visai līdzīgi souls-lite, bet grūtības līmenis pat ne tuvu nav žanrā sastopamajam.

Es ar pirmo reizi demo nepabeidzu, pie tā pirmā bosa vai kas tas nobeidzos ātri. Neatceros, es casual vai normal tik ņēmu. Otru reizi nebija laika pamēģināt, kaut kad vēlāk

Demo ir tikai 30 min, kur 15min no tā ir bosa cīņa. Par story neko no tā daudz nepateiksi, tik cik iepazīstina ar spēles mehāniku.
Bet grūta spēle, boss demo beigās bija par smagu, es nezinu demo piedāvā tikai normal un casual. Es ceru ir kaut kāds story mode pilnā spēlēs versijā, savādāk kaut kādas cīņas ar bosiem vai tml. iziet būs vienkārši mazohisms

Vienmēr variants YouTube ierakstīt “Pragmata game movie” un tiksi pie stāsta bez grūtībām.

1 Like

Tas nav tas :D
Parasti visās spēlēs ir easy mode vai story mode, kur enemy ir vāji, ja spēla šķiet par grūtu normālā līmenī un neesi mazohists.

Pagaidām es tiešām nezinu vai te ir gana stāsta, lai no kā tāda būtu jēga.

Stāsta te pagaidām nav daudz un tas ir visai klišejīgs.

Tu jau ietekmējies un nopirki spēli?
Es gan kaut kad vēlāk, kad kāda atlaide laba būs. Cik sapratu spēle ir aptuveni uz 13 stundām ±, 60 eiro neesmu gatavs maksāt. Nav arī tā ka tulīt un tagad gribas iziet, kaut kad gan jau

Jup. Es to atradu lētāk kaut kādā trešās puses veikalā. Izmēģinu cik laba doma ir no turienes pirkt. :D It kā Denuvo tagad ir uzlaists un var kapāt arī bez maksas, bet tas kā tas ir uzlausts prasa dod pirātu softam ļoti augstas privilēģijas tavā sistēmā, kas nav ideāli.

Ja gribi iemēģināt spēli, es tevi varu pamēģināt pievienot savai Steam Family grupai - my brother from another mother. ;D Es tā pat Steam rādos reti.

Nē, paldies. Nav vēlmes pēc jauniem radiniekiem :D

Gan jau kaut kas tur nav riktīgi. Jauna spēle, maksā 60, un kādā veidā kāds trešās puses saits var pārdot to lētāk :thinking:

Tas ko es dabūju bija pre-order atslēga. Varbūt to kaut kur varēja noraut pa lētāku naudu. Nu vai arī tā spēle pirkta pa kreiso naudu. :upside_down_face: Tādā gadījumā gan man to spēli kaut kad varētu nobanot.

Steam family ļoti skatās IP un lokāciju :sweat_smile:

1 Like

Šis gan interesanti, ne jau vienmēr visi ģimenes locekļi dzīvo vienā mājā. :thinking:

Viss kas man sakāms…Cute

2 Likes

Latvija Steam gan jau skaitās kā viena pilsēta. :D Es kaut kad pasen biju veiksmīgi pieslēdzis @Kadiljaks grupai.

2 Likes

Nesen centos vienu draugu pieslēgt, ne pa kam neļāva, pat bija ciemos atbraucis, bet ar nekā

1 Like

Tev konts gadījumā nebija reģistrēts ārpus Latvijas, vai es jaucu?

Nav gan

Aaaa dis is so cuuute