Musdienās redzi tak kas notiek ar remontiem? Cilvēki cinās, lai spētu remontet. Nevis kad protams tas nav izdevīgi, jo visi remonti virs 1/3 priekšmeta vertības nav vērti. Dēļ tā ka cilvēks redz savam darbam sentimentālu vertību. Nauda nav viss, kādreiz skolotājus uzskatija par augstakām personām par biznesmeni. Tagad cilvēks uzskata naudu kā dievu. Es atceros katru datoru kuru esmu skruvējis.
Pēc mana mērrāža abi jau ir uzskatāmi retro. :D Vismaz pirmās konsoļu versijas un spēļu izlase - tā konsoļu paaudze eksistēja ilgi. Tur nevar paņemt pilnīgi jebkuru spēli un marķēt kā retro.
Piemēram, GTA 5 tika publicēts arī uz PS3 un Xbox 360, bet es teiktu tas vēl ir par jaunu priekš retro.
Piekrītu. Teiktu,ka PS3 pirmais noteikti retro, savukārt slim un vēlākās versijas vēl tomēr nav tik aizvēsturisks.
X360 tur ja nemaldos no 2011 gada, jaunās revīzijas bija, tad tomēr, nu mazliet vēl pa jaunu.
Ja skatās tīri vizuāli, savā ziņā PS3 izskatītos modernāks par Xbox 360. PS4 principā pat saglabāja to pašu dizaina valodu kas bija PS3, lai gan PS3 viennozīmīgi ir resnāks un glancētāks.
Xbox 360 bija prikols, ka tu varēji tam augšā iespraust prāva izmēra HDD līdz pat milzīgam 320 GB izmēram. :D
Kontrolieri, lai gan bija jau bezvadu, taču zem tiem karājās kastīte, kurā glabājās baterijas. Nekāda iebūvēta akumulatora tur nebija.
Salīdzinājumā ar to, PS3 bija Blue-Ray diskdzinis, kapacitatīvās podziņas uz konsoles un bezvadu kontrolieri ar tajos iebūvētiem akumulatoriem un žiroskopu. Vienīgi par to visu vajadzēja maksāt bargu naudu, Xbox 360 bija krietni lētāks.
Nevelti savulaik daudzi PS3 pirka kā multimediju kombaini un kā lētu BD lasītāju.
Atminos, ka laikam SLIM versijai bija joks, ka izskatās pēc grila :D
Vai tik es interneta dzīlēs neesmu dzirdējis, ka kādu brīdi arī PS2 bija izdevīgi pirkt kā DVD atskaņotāju.
Man pašam gan mājās nonāca DVD atskaņotājs, kad tos pa lēto sāka pārdot Maximā - vai arī kas tas bija tolaik T-Market, Saulīte vai tamlīdzīgi. :D
Tas pats. Man vēl nāca līdzi retro spēļu izlase uz DVD. Tā jau bija Maxima, ja nemaldos 10ls maksāja.. NASH atskaņotājs. Joprojām dzīvs un strādājoš ![]()
Hmm… kaut kādas miglains ar dzirdēts. Par šito tā baigi neatceros.
Vismaz pēc pirmā linka no reditt tā var spriest, ka bija lieta, arī PS1 ticis izmantots
Did you actually use the PlayStation 2 as a DVD player at the time? : r/ps2
Neatceros, kā pie mums bija ar PS 1/2, cik tas bija izplatīts? Vismaz skaidri atceros, ka 2000-jos vairāk gan uz VHS sēdēju :D
Precīzi sakot super slim, 2012 knapi 13 gadi. Šķiet viens no izrurigākajiem.
Man galvā palicis, ka tam esot bijušas tehniskas problēmas tieši ar to aizvēršanās “slideri”, tas vāčiņš, ka virsū bija. Ka ar laiku tas sāka kaut ko niķoties.. vai arī tas bija iepriekšējam modelim ![]()
Iepriekšejiem failoja vairāk, tur viņš ierauj. Šeit disks tiek ielikts, mazāk mehaniski. Ja varbūt līdz galan neaizveras, vari droši pabidīt, vai varbūt vispar bez. Domāju ies bez vaciņa, ja būtu jaatbild.Parsteidzoši ir ka diska formatā gta 5. Nevaru to saprast.
Man ap to laiku bija gan PS2, gan VHS, uz VHS vairāk Tom and Jerry skatījos)
Par to zīmolu es jau biju aizmirsis. Miglaini atceros, ka man mājās nosprāga pirmais atskaņotājs, kas uzreiz tika aizvietots ar nākošo NASH. :D
Pateicoties tam uz pusi kopā ar pie mājas pirātisko veikaliņu, notika manas multimēdija dzīves evolūcija prom no TV. Man liekas pirms tam mājās it kā bija kasešu lasītājs, taču visās kasetēs bija paša spēkiem ierakstītas TV pārraides. Es gan kaseti vairāk atceros kā vēsturisku konceptu, nevis dzīves realitāti. :D
Es neatceros ko, bet atceros, ka biju skatījies. Daudz. Faktiski arī pie mājām, kur tagad ir pirotehnikas veikals, kādreiz bija VHS noma. Tālu nebija jāiet ![]()
VHS atskaņotājs arī ir un dzīvs. Panasonic. :D
Bet atkal vairāk tie momenti, kad starplaikos Rīgā biju dzīvojis
Reko es dabūju
vhs kaseti pokemonu filmu
Un iespējams vēl dabūšu vecus ierakstus no pokemonu sērijām
@Rashomeow @H_Hercogs @Menestrels @Menestrels @haachikooo @salkineksa @BOTC čau nāksiet tad nākamajā nedēļā? ![]()
Jopcik. Es pa visam pa šo aizmirsu.
man jāstrāda 1.novembrī. Tieši vakara maiņa
Don’t see why not
žēl
Man tik jāatgādina Mi, ka viņš grib ![]()
es domāju ka, jā ![]()
![]()
![]()