Seriāli un Filmas ko es gaidu

Man liekas, ka šo ar biju metis vai nebiju… lai vai kā - arī gaidu šo flimu. Pilnīgi nopietni. Izskatās visnotaļ potenciāli laba, galvenais, lai filma pati saprot, ko viņa šeit dara, savādāk sanāks uz nopietnas grimmases. Tad jau labāk Asaylum zelta pērles labāk noskatīties ;D

1 Like

Nezinu, ko tikko redzēju, bet Sony Animācija laikam ir kaut ko iemācījušies galu galā. Jau stabili dod aŗā interesantu mantu. Būtu interesanti ar minčīem redzēt XD

Žēl protams, ka nomainījuši režisoru. Pirmā filmā bija patiesi laba. Pagaidām izskatās labi. :smiling_face_with_sunglasses:

2 Likes

Animācijas stils ieinteresēja.
Eiropas kino.

Interesanti, ka tulkojumā mazliet zūd jēga jeb mainās doma kaut kā mērā

1 Like

Un Spinoff ir klāt.
Treileri neskatījos, bet gaidīšu. Filmā personāžs ieintereseja sevi.

P.S.
Noskatījos treileri. Tas ir turpinājums. Uz papīra eksistē triloģija. Sasodīts. Pierakstat mani rindā.
Tātad filma kaut kur ciparos laikam sevi labi parādījusi vai jau sākotnēji bija iedota naudiņa. Tas godīgi sakot priecē. Vienīgi režisors cits, kas mazliet rūgtumu dāvā, bet ceram un gaidam. :crossed_fingers:

1 Like

Knives Out trešā filmā jau novembrī. Pirmās filmas bija labas un interesanti detektīvi pa savam. Lai arī otrā filma manuprāt palaidām garām dažus momentus.
Uz šo filmu būtu gatavs arī dzen doties uz kino.

2 Likes

28 years later bija laba. 28 days later bija izcila. 28 weeks later bija meh. kas palicis? Divine? Trash? Shit? :smiley: nē, nē.. es arī ļoti gaidu turpinājumu.. fingers crossed it does not suck.

Un what next? 28 decades later? :smiley: 28 centuries later? 28 millennia… crazy :smiley:

1 Like

Man liekas ka šī filma varētu būt mana most anticipated šogad. maybe?

Yorgos ir baigais malacis. Poor Things, The Favourite, Lobster un mana mīļākā viņa filma The Killing of a Sacred Deer visas ir desmit no demit. Baigi patīk viņa filmu “stils”. Pat nezinu kā to nosaukt, bet kad skaties Yorgos filmu tad zini ka skaties kaut ko wholly unique un original even if it’s not quite Your cup of tea.

P.S. Yorgos, tāpēc, ka es pat nemēģināšu pareizi iemācīties rakstīt viņa uzvārdu, un, yes, we are best buds and we are on first name basis :smiley:

1 Like

Brenda Frēzes jaunākā filma.

1 Like

varētu būt labs autumn watch :clap::clap::clap:

Murgaini perverss rotoskopētās animācijas gabals par Livonijas laikiem no Latvijas
Oktobra vidū būs kinoteātros

2 Likes

very much gaidu šito:

tie paši kas taisīja Rick n Morty :grin:

1 Like

Vai ko jaucu, šis nebija, tas kuru izvirzīja šī gada Oskaram, ka tik ne?

Piedod mums Straume, mēs visu padirsām. Protams, sava atmosfēra ir, sava esence, savs pirmatnējums un visdrīzāk es sevi aiz matiem aizvilkšu noskatīties, bet tomēr.
Būs aizrautīgi, ja tajā visā būs dziļi relaģiska Sadomas Un Gamoras alūzija caur viduslaiku estētiku, kas simbolizēs Livonijas ordeņa krišanu :man_shrugging:

https://www.forumcinemas.lv/event/304493/title/tumšzilais_evaņģēlijs/

Kriminālās ekselences fonda veidotāju jaunais veikums. Pēc treilera jūtami mazāk ir Tarantīno influences, šis tāds skarbs, un škietami piezemēts krimiķis par 90tajiem

1 Like

Par šito mazliet piemirsu, neatminos, kad - bet no reizēm esot kino, tad treileri redzēju. Iepatikās.
Tarantino efekts, es neteiktu, ka bija tik ļoti arī KEF. Varbūt atblāzmas, sakritības, bet ne vairāk. Ok. Viņi paņēma,s arakstīja scenāriju uz ceļiem un paņēma cilvēkus no ielas. Tas ir galvenais filmas šarms galvenokārt.

Bet vismaz treileri skatoties, drīzāk liekas, tāda ka mazliet satīra par 90to filmām. Īsumā, laikam būs jāazit piektdienā vai nedēļas nogalē.

Gaidam. Del Toro interpretācijas kā minimums ir vizuāli interesantas. Jau 7 novembrī.

5 Likes

Intersanta stilistika un potenciāli intersants stāsts. Uz Roalda Dāla balstīts. Varētu sanākt.

Jau 17. oktobrī.

3 Likes

Op! Franči uz apvāršņa. Tiem nereti izprūk ārā laba manta.

2 Likes

Gors Verbinskijs k’a re’zisors, Sems Rokvels galvenā loma - harizmātisks draņķis. Interesanta ideja.
Vienīgi filma izmesta kino sezonas miskastē, kas mazliet mulsina, bet esmu gatavs dot šāvienu viņai.

2 Likes

Markiplier pirmā filma, balstīta uz spēli ar tādu pašu nosaukumu:

1 Like