Izskatās, kā neslikts mazbudžeta kamertipa trilleris. Tā neko. Dosim iespēju.
Jaunais Trailer iznāca! Ļoti gaidu. Tā bija viena no manām mīļākām multenēm bērnībā. ![]()
This is not a kids show!
Es kaut kā sākumā nodomāju, ka tā ir filma par to kā cilvēks risina aitu noziegumus, nevis kā aitas risina cilvēka noziegumus - reklāmas rullītis mani ļoti pārsteidza. :D
Esmu redzējis un vairāk pat ir Odiseja Iliādes ekranizācijas. Citas sliktas, citas labas un pat kulta.
Šī gaišreģoju būs neslikta, bet gluži kā ar Intersteller, tauta sašķelsies vairumā. Tā būs pārāk bravurīga vietām. Aktieru sets nav slikts, bet sava veida rosoļniks jūtams.
Bet gaidam.
Kā besī šiitāti “paziņojumi”. Uztaisat vēl treilera treilerus. Ak jā, tādi eksistē. Tie mazi preroli treileru sākumā reizēm.
Bet nenoliegšu, būs interesanti redzēt Kukurūza un Injerito kopdarbu. Cerams pirmais vēl ko māk ārpus MI ampluā. Tomēr talantīgs cilvēks kādreiz bija.
Lai gan American Made bija neslikta, lai arī pasavam MI attāla atblāzma jutās.
Šī ļoti ar iekrita actiņās. Mazliet aitiņas atgādināja Shaun the Sheep :D
Varētu būt interesanti kā minimums.
Matt Damon satrauc mani… Aiii.. Opītis bija izcila filma ar vēl izcilāku soundtracku (ko klausos ikdienā visu laiku). Bet Matt Damon galvenajā lomā šādā vēsturiskā drāmā… aiiiii.. bails
Neatminos kurā, bet bija viena vēsturiska stila filma, neizskatījs viņš iederīgs, tieši izskata ziņā, bet kas zina. Dodam iespēju.
Šis tak bija ģenerālis kkāds no Openhaimera
Es pat viņu ķiverē un ar bārdu neatpazinu. Man bija asociācija, ka redzu budžeta Krisu Hemsvortu. :D
Filma par šimpanzi ar trakumsērgu. Kā cilvēki minējuši, tad brīnumaini, ka tikai tagad izveidojuši, ņemot vērā kādus stāstus var lasīt par cilvēkiem, kas šimpanzes turējuši kā mājdzīvniekis.
Nedaudz atgādina Kujo, bet noteikti tur cilvēkus pie “edge of the seat”:
https://www.forumcinemas.lv/event/304660/title/frankenšteins_2_0/?dt=15.01.2026
Pašmāju dokumentālais gabals pa visādiem nemirstības pētījumiem. 18.01 sešos vakarā forumā ir seanss ar veidotājiem
Domāju aiziet, ja atkal neapslimšu
Oo Dylans O’Briens. Tagad ari gribu noskatities ![]()
https://www.forumcinemas.lv/event/304652/title/ģimene_nomai/
Šitā ar varētu būt forša, vienīgi es jau zinu ka bliezīs man pa emocijām
Kā saprotu šī konkrētām vecuma grupām būs ļoti nostaļģiska sērija. Es pats gan neko vairāk par skelotora memēm neesmu redzējis.
Interesanti kā šis būs kā klasisks isekai, turpretī vecā filma ar Dolfu Lungrēnu bija reverse isekai