Nezinu kur citur ielikt, bet sitais ir tas gabals ko pie mums filmēja. Pāris vietās jau no treilera var sazīmēt
Es arī nesen reditā redzēju!
Es pat teiktu, ka vairāk kā tikai vietām. Ož, ka te būs daudz vietējie kadri.
8 posts were split to a new topic: Bridgeton sērija un jaunā sezona
Vai tik Keidž pēdējo reizi bija ticis līdz supervaroņa lomai Ghost Rider filmās. Ko ko, bet viņu kā zirnekļcilvēku nekad nebiju iedomājies. :D
Viņš ierunāja spider noir tēlu spiderverse filmās tā kā tas nav tik dīvaini
Ja vajag man ir latviešu valoda visas trīs sezonas
Ugh, es šim gaidīju treileri! Es zinu, ka Wayan brāļi ir spējīgi atgriezt veco humoru, kas viņiem ir raksturīgs (un kas ir pazudis no kino ar ļoti retiem izņēmumiem). Viņi teica, ka viņi necentīsies būt iecietīgi un laipni - neviens netiks žēlots un nekas nebūs svēts. Un es arī tā ceru!
Redzēs kā būs. Pirmās divas filmas bija bomba(un trešā arī ciešama) bet tās ļoti izteikti bija sava laika liecinieces. Ja viņi mēģinās tikai uz nostaļģiju izvilkt, šaubos vai tur sanāks kkas labs
Kapēc ghostface tika penetrēts tur
![]()
A ko ne. Pelnījis

LŪDZU! LŪDZULŪDZULŪDZULŪDZULŪDZULŪDZULŪDZU
Lai viss nav velti, lai ir labi smieklīgi. Lūdzu.
Protams ir sajūta, ka mēģina pa nostaļģiju, bet ja sanāks labi, kāpēc ne.
Well - man patīk tas mazais teikums no Eminem dziesmas beigās, kad tiek prezentēts filmas nosaukums :”Cause we need a little controversy, cause it feels so empty without me”.
Es arī ceru pie visiem senajiem senčiem, ka viņi spēs atgriezt to pašu humoru, ko mēs reiz redzējām.
Cik saprotu, ja viņiem sanāks ar šo (peļnas ziņā), viņi taisītu White Chicks sīkvellu.
Tāaa… vnk jāizpērk zāle visa XD
100x varbūt :X