Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

7/10, kinda… atmosfēra bija laba, suspense kā vajag, aktierspēle arī ok, bet plot made no sense.

2 Likes

Man vairāk bija jautājumi par galveno čali kā un kāpēc, piemēram viņam tur apsēstības epizode sākās a režisors uz alkoholu noveļ like wtf

1 Like

Nebija nekādu explanations, tur jau tā problēma.
Režisors bija sitams mērglis.

1 Like

Man vairāk patika ka viņš pilnīgā randoma zinaja visa čalīša dzivi ko pat meita un citi cilvēki nezināja…kaut kads fbi agents nomaskejies xD

1 Like

Atvaino ka pievienoju tavā savu komentāru. Bet kas zin kur var noskatīties seriālu:
" My vampires sistem " ?

Noskatījos šodien kinītī šo. Vērtējumam piekrītu, augstāk par 7 grūti iedot, jo filma ir faktiski bez substances. Notikumi ļoti pārspīlēti, sižets - muļķīgs, beigas vienkārši kriminālas, un stāstam nav nekādas morāles. Vienkārši nonsenss, tīras emocijas, nulle loģikas.

Es biju gaidījis ko labāku, ņemot vērā initial hype, kad to pielīdzināja Openheimeram, bet acīmredzami arī IMDB lietotāji man piekrīt, jo Openheimera vērtējums ir 8.3/10. Bārbija vispār līdzi netur.

6/10. A few funny moments, a bunch of disturbing ones, but almost the entire movie was just uncomfortable to watch.

8.5/10, līdz šim labākā Deadpool filma.
Man viņa humors diez ko nepatīk, too dirty, bet bija pietiekami daudz citu lietu filmā, kas to atsvēra.
Still cringed a lot though.

1 Like

7/10, meh.
Average acting, boring plot, no real horror (there were only a few bloody scenes, and they were soooo mid; zero suspense).

Arī es noskatījos Deadpool & Wolverine - tur no manis ir noteikti 9/10.

100%, ka šis ir manā Marvel Top 3 kopā ar Avengers: Endgame un Spider-Man: No Way Home. Es uzaugu ar daudziem “vecajiem” varoņiem, tādēļ tie kaut kā pie sirds ir gājuši vairāk un nav daudz citu Marvel filmas, kas patikušas.

Kad ieraudzīju vienu tēlu, kura beidzamā filma tika filmēta pirms 20 gadiem, un kad aktieris jau ir nosirmojis, ar to pavadošo mūziku, kad viņš tika iepazīstināts - uhh, hype moments priekš manis. Vēl arī jāmin fakts, ka tomēr Madonnas mūzika, vismaz man personīgi, noteikti iederējās un bija vietā.

3 Likes

Damm, nākamnedēļ obligāti arī man jaaizšauj

1 Like

nolēmu pa ilgiem laikiem paskatīties kādu filmu un jau sasmējos pirmajā ainā

2 Likes

Es ar noskatījos deappool. Jesus christ on a motorbike…faking episki. Tā nepazaudēja savu identitāti kā deadpool filma, bet vienlaikus likās kā mīlas vēstuli Fox supervaroņu filmu ērai. Un tās beigas…es velns nedomāju ka nobirs asara deadpool filma. Found family just gets to me man

Un tagad spoiler talk

Fuck redzēt Krisu Evansu kā human torch vēl vienu reizi bij tik faking nice. Un tas cancelētais Čeninga Teituma gambit, pat ar visu franču akcentu bij tik forši. Manuprāt pirmā tēla live action appearance, un tā ir šitik mrta veida. X 23 IS BACK WND KICKING ASS!!! Visi fox eras cameo bija tik nice
Pilnai lainei vēl Keidža ghost rider vajadzētu, bet saprotu ka tas tēls ir tik nenormāli op ka nekāda filmas nebūtu.

Pirmā kauja izmantojot Vilknadža skeletu…tik radoši.
Also…deadpool cīņa hija precīzs konu attēlojums XD. And it got solved by his avarage joe friend.
Un beigu kadri behind the scenes kadri mo vecajām x men filmām…taisni pa nostalgijas taustoņu

No mīnusiņiem, brīžiem varēja pateikt ka vilknadzis ir CGI af, bet nu būsim reāli, Hjū Džekmens ir biki pa vecu tik definētu muskuļu toples kadriem. Also, tas ka abi izdzīvoja enerģijas izlādi kas ķip viņus atomizētu bij asspull. Bet kas gan ir deadpool ja ne viens liels sarkans asspull ar katanām

3 Likes

https://www.metopera.org/season/2023-24-season/la-boheme/

Noskatījos Forum Cinemas šo. Skaista traģēdija, daudz emociju, 9/10.

Trakoti zems reitings IMDB, man likās neslikta filma. Pieņemu, ka tās spēļu sērijas zadrotiem kaut kas baigi grauza, bet whatever. 7.5/10, skaidri saprotams, ka šai nebūtu jābūt vienīgajai filmai par tēmu.

1 Like

Manuprāt viņu review bombo dēļ Jack Black drāmas. Es vsp neesmu nevienu pozitīvu konentāru redzējis

2 Likes

Vai ne, man vakar kolēģis ieminējās ka r.t. vērtējums ir 15%, un arī padomāju, wtf, kā var būt tik zemu.

1 Like

@Kristianux Because it’s bad, a bad adaptation. Just another bad video game movie.

@H_Hercogs Nope. Piemēram es par šo reāli nekur neesmu diži dzirdējis, kā tik tajās pāris incidenta dienās. Reāli ātri viss norimās. The movie is just bad, at least for the fans of the Boarderlands games.
Laigan nenoliegšu, visur tagad ir sauja vai pat kaudze ar review bomberiem, bet tādi kuri to dara tikai darīšanas pēc nevis kāda mērķa un tēmas dēļ.

Reāli sūdzības jau bija kad iznāca traileris.
Viena otra aktrise savos 40s un 50s tēlo tēlus iekš to 20’s.
Kevin Heart is just Kevin Heart, ne tas tēls kas viņam jāattēlo, it īpaši ka tēls arī pēc izskata ir 6ft+ tall. utt.
Ne īsti tas humors kā spēlēs. Not as clever, too much toilet humor.
Un tad citas lietas kuras uzpeld filmā nevis tik trailerī.
Writing and comedy sucked, not really like the games, un lielās zvaigznes tik paķertas, lai random tauta dotos uz filmu nevis tik spēles fani. Laigan kā minēts, spēles fani jau trailera laikā heitoja castingu.

3 Likes

Man kkā tas viss pilnīgi pohuj, es Borderlands lore nezinu, mani tā filma interesēja tīri kā entertainment, and I was entertained. That is all.

Stabils 6/10. Distopijas aspekts bija absolūti nevajadzīgs, un pat likās kinda nevietā, jo daudzi bēgļi pa lielam līdzīgu piedzīvo PAŠLAIK. Patika izdzīvošanas aspekts, tāds ekstremālāks castaway variants, but fucking hell, ņemot vērā ka tur praktiski nebija ēdiena tur līdz filmas beigās izdzīvojušajiem nevajadzētu būt. Galvenās varones aktierspēle bija baigie feinā

9/10
Man nedaudz edge of tommorow atgādināja, to (pseido)laika cilpu aspektā, un lietas kas sākotnēji likās kā baigie plothole, tika baigi feini izskaidroti filmas beigās. vizuālie efekti arī diezgan feini. Patīkami ka pa lielam bija tikai 4 svarīgie tēli, nevis tur vesels miljons ar viņiem. Beigas veri wholesome

2 Likes