Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Aizraujoši un plot twist līdzīgi pirmajai daļai ir patīkami neparedzams bet pilnīgi ticams. Aktierspēle laba- tikai reizēm tēlu idiotisms likās pārāk kā karikatūra. It īpaši tā miljonāra…holy shit, the dude was dumb as a bag of sand, un reizēm vsp neloģiski rīkojās. Nedaudz arī jūt ka…filma ir pandēmijas laika darinājums. Vai filmas sākumā vajadzēja among us ievietot, nu nez. Tad ka visa filma notiek kkada padumja multimiljonāra privātajā over the top salā bija interesanta izvēle, bet nezinu vai tas atmaksājās. Šižeta atrisinājums bija patīkams, un paradija cik tie tēli patiesībā ir sekli un mantkārīgi. Bet kka trūka. Patiesību sakot, ja ne Daniēla Kreiga izmeklētāja, tad filma būtu krietni vājāka

Solid 8/10, bet pirmā joprojām ir masterpiece

1 Like

Dayum, that shirt looks dope!

8.5/10, pasmaga filma.

Vakar ar draugu beidzot aizgājām lidz šai filmai un trāpījām uz 3d.Tas bija tik episki.Definetly deadpools ir viens no maniem fav no pēdējām skatītām filmām :black_heart:
10/10

2 Likes

Damn, viņai bija 3D versija??? Es pat nepamanīju.

Noskatījos pagaidām tikai pirmo epizodi, bet johaidī, vot tā ir laba manta! 11/10, kārtīgas emocijas.

1 Like

Es ar nezināju,man tik draugs rakstīja vai gribu parasto vai imax 3d…un tad man ar bija hold on viņai ir 3d… tagad žēl,ka iepriekšējā divas neredzēju tā

1 Like

Kāds bija tas 3D, tāds pamatīgs vai so-so?

Šodien noskatījos šo:
https://www.forumcinemas.lv/eng/event/300652/title/metropolitan_opera_turandot/

Tbh the plot was mid, Liu bija visemocionālākā loma, karalis Timurs bija labs, bet pārējie - meh. Aktierspēle, protams, lieliska, bet lomas gan ne pārāk, it īpaši princesei un “princim”.

Pats sākums bija ekstra būvēts ap 3D, pēc tam filma bija diezgan 3D.

1 Like

10/10, kolosāla filma. Zāle bija pilna ar sīkajiem, bet diži neviens netrokšņoja.

Kapibaras “voice actor” bija kamielēns :D

4 Likes

Es piekritīšu par vērtējumu @jurchiks. Arī man tā bija 10/10. Bez nekāda dialoga, tikai izdvestas skaņas un mūzika, bet stāsts ir burvīgs. Man tā primāri asociējas ar draugiem, kuri kopā ar Tevi tiek cauri dzīves likstām. Katram no tēliem spēju atrast draugu ar kādu zināmu kvalitāti no katra personāža.

1 Like

Actually same. Kolosāls gabals

Vizuālais, ambient audio, zvēru mīmika…cepuri nost

Bija viena radošā izvēle kas mulsināja, un arī režisora izskaidrojums likās tāds so so.

par to vali. Kāpēc viņš bija tik…sireāls. var teikt one piece jūras radība. Ja ir tādas pūles lai parējie zvēri būtu reālistiski, tad kāpēc ne šeit. Un sorry - nevarēja vali uztaisīt briesmīgu- don’ buy it

2 Likes

Braucu uz kino skatīties, mīlu tādus wholesome gabalus :heartpulse:

1 Like

Neesmu redzējis source filmu, tāpēc nevaru komentēt, vai ir labāka vai sliktāka, zinu tikai, ka man patika. Stabili 8.5/10, kiiinda pat gribētos 9/10 dot, bet čuutj čutj pietrūkst. Moš 8.75/10, kkā tā.
Vispār esmu pārsteigts par IMDB vērtējumu, pieņemu, ka tie visi downvoteri ir redzējuši source filmu un tā tajā ieķērušies, ka riebjas pati ideja par remake, bet es māku tādas lietas atdalīt, un pat ja būtu redzējis iepriekšējo, stabili zinu, ka vienalga šī patiktu.
Tajā pašā laikā es arī apzinos, ka old school is a vibe, un daudziem varētu nepatikt, ka Skarsgard is noklāts ar tetovējumiem, ir vēnu griešanas rētas, bet nu, filma ir modernā settingā, čalis ir ar traumatisku pagātni, tā kā tas ir pilnīgi saprotams. Tiesa, viņa pagātne bija quite meh izskaidrota.

Basically

2 Likes

Nav ne tuvu tik traki IMO.
If you watch it with an open mind, without trying to compare it with the previous movie, it’s fine. Comparison is the thief of joy.

Varbūt man vnk vecais gabals tuvu sirdij varbūt tāpēc.
Bet ja par dizainu kritizēšanu daudzi cepās dēļ aktiera visi viņu tur redz kā vēl vienu pennywise tikai emo version XD

1 Like

That’s cringe, and sad.

Eh, ar to crow ir tāda lieta ka orģinālais komiks tapa autora sēru periodā, pēc tam kad viņa līgavu notriecs dzērājšoferis. Galvenā tēla līgava pa lielam bija 1 pret 1 ar viņa līgavu. Ir ļoti labi saprotams kāpēc cilvēkiem riebjas ka abi par narikiem ir pataisīti. Pluss - orģināls kalpo Kā piemiņa arī Brendonam Lī kurš nomira filmas veidošanānas

Also orģinālajā filmā ir cerība. Kā tur bija tas citāts - it can’t rain all the time. Cik esmu redzējis rīmeiks ir lielam kā tipiskais latvietis - viss ir slikti, visi ir ļauni, pasaule sūkā

Turklāt nav pirmā reize kad Crow mēģina par franšīzi pataisīt, un visi iepriekšējie mēģinăjumi izgāzušies. Holivudai itkā vajadzētu iemācīties to. Manuprāt bscklash nebūtu tik liels ud viņi nepiekabinātu crow vārdu filmai.

2 Likes