Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Iemetam vēl Hobitu, kā arī neaizmirstam režisora komentārus.

3 epizodes netflixā pieejamas, pa @Mayo_Musketeer tēmai.

https://www.youtube.com/watch?v=rkB623sLOiM

EDIT: forums atsakās embedot imdb linku un youtube video, sad panda.

3 Likes

Uuu - isekai live action :smiley: Ar ēst gatavošanu. Izskatās kas interesants.

Pats arī jau skatījies? Un kā?

nu vot iekārdināji, bet it kā svaigi redzētas

a te sapratu, ka pēdējo nemaz nebiju redzējusi. ta šodien man te Hobiti iet :D

1 Like

Ir jautrs, primāri komēdija tiktāl un lai gan nezinu, cik autentiska ir ēdiena gatavošana, kinematogrāfiski izskatās varen labi un garšīgi. Informatīvi arī interesanti. Pārsvarā par to, kā ar primitīvākām metodēm panākt modernu rezultātu.

2 Likes

bija redzēta sen atpakaļ, bet par cik fajita vakars ar virgin mohitos - ideāls combo ;3

1 Like

Jāsāk ar to ka galīgi neesmu F1 fans.

Jāturpina ar to ka šīs filmas otrs nosaukums varētu būt “Cliche: The Movie” vai “Cookie cutter: The Movie”. I mean.. zero emotional investment. Es zinu ka Javier Bardem un Brad Pitt māk tēlot, bet noteikti šis nav tam piemērs. Dialogs brīžiem bija tik ļoti cringe ka man gribējās pazust no zemes virsmas. Second hand embarrassment jebšu latviski “Sveškauns” sita augstu vilni skatoties šo nothing of a movie. Pie tam tas komentētājs kas skatītājiem skaidroja F1 noteikumus katrā sacīkstē bija ļoooti slikti.

Un vispār, tie kas labāk pārzin F1 labāk varēs komentēt, bet man radās sajūta, ka šie divi galvenie varoņi būtu vissliktākie F1 piloti ever, jo man bija sajūta ka no 9 laikam sacīkstēm ko mēs redzējām (precīzi vairs neatceros, liekas ka 9) viņi avarēja, nefinišēja vismaz pusi. I mean…

Es saprotu ka filma ir viena liela reklāma no F1. Ja esi F1 fans, tad varbūt ir vērts skatīties. Visiem pārējiem, AVOID! :smiley: Or do as You want. I am not your dad! :smiley:

šai filmai dodu 1,5 sen iegūtu muguras traumu, kas ir būtiska filmas overall plot uz kādām 5 minūtēm no 5 un tas tikai tāpēc ka dažās ainās kad cars go fast un komentētājs beidzot aizvērās pat bija interesanti.

2 Likes

Un noskatījos augustā vēl šo.

Uzreiz jāatzīstas, ka when it comes to mission impossible movies es nevaru būt objektīvs. Dievinu tās filmas. Tom Cruise ir proper lunatic. Stunti ko viņš veic ir too cool un neviens cits to tā nedarītu, par to cienu viņu kā entertainer.

With that said… what the bloody hell happened here.. Oh my God this was bad. Pirmā filmas stunda vienkārši bija Member berries piesātināta. Visu laiku tikai “ ‘member this from that movie” un “ ‘member this character/scene/awesome moment from this movie”. F*cking hell I was bored. Reāli no filmas varētu izgriezt ārā kādu 1h līdz 1,5h un absolūti nekas nemainītos. Pēc dead reckoning man jau bija mazliet sajūta, ka kaut kas nav labi ar šo frančīzi un pēc šīs es ļoti priecājos ka tā (it kā) ir pēdējā filma. Ending on a low, par ko žēl, bet nu vismaz ja ignorē šo filmu tad overall 10/10 franchise! :smiley:

Šai dodu 1,99 member berries no 5. Much disappoint, so sad! :smiley:

3 Likes

s;aku šo skatīties

Esmu jau 4.epizodē. Tiešām - lai gan karaļnama drāmas man nekad ne visai gājušas pie sirds, ēdienu gatavošana, skaidrošana un tā pasniegšana ir tiešām interesanta. Šorīt pie rīta kafijas pat ieslēdzu :sweat_smile:

1 Like

Prieks dzirdēt!

Es ļoti neveselīgi kombinēju ar pusdienām vai vakariņām. Pats ēdu un skatos, kā gatavo ēst.

1 Like

Turpinu skatīties “Bon Appetit, Your Majesty”". Sāk jau palikt interesantāk - un ēdiena tēma tiešām pa pirmo. Nepārzinu visu Korejas virtuvi (kur nu vēl no 16.gadsimta), bet ir pāris nianses, ko varu sagrābt. Jāsaka, ka beidzamajās epizodēs jau Shokugeki no Soma aizgājis, haha :smiley: Ķīnas pavāri pret Korejas pavāriem! Ķīnas imperatora gods pret Korejas valdnieka cerībām.

@Arnissan , ja meklē vēl kādus seriālus par ēdienu, tad ir Midnight Diner, tad Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman, kā arī Gourmet Samurai. Visi tīri baudāmi gabali.

1 Like

pabeidzu Wednesday kādu laiku atpakaļ, gribas vēl ;D likās par īsu.

laikam beidzot jāiečeko XD

1 Like

Es šo un vēl dažus seriālus pamarinēšu līdz oktobrim, vēl atsakos pieņemt rudens vibez :joy:

1 Like

Pirmo sezonu piebeidzu. Tīri OK manta. Man gan likās ka ir pa daudz red herring, un finals likās kinda sasteigts. Zinot aizkadra šmuces bija grūti investēt sevi konkrētās sižeta līnijas. Like, tas tēls izskatās generic af, tur viņu mierīgi varēja recastot…

dažas dienas atpakaļ noskatījāmies:

its soo bad, like for reals sooo bad :sob:

tommy wiseau mark GIF by The Room

Kulta klasika, ko tu XD

1 Like

Bad acting + (and I mean reaaaaallllly bad acting) + ridiculous story + fun visuals + great cinematography = a pretty good B movie and garbage A movie :smiley:

As a B movie this gets 4 tumor siblings out of 5, as a regular movie this gets 1 creepy moonwalk out of 5! Both would recommend and would not recommend.

Tagad lēnām eju cauri šim. Laikam skatos jau trešo reizi, varbūt ceturto, bet pirmo reizi pa ļoti ilgu laiku. Honestly, pirmās 3 sezonas ir the funniest shit I have seen on TV! Ļoti iesaku visiem kuriem patīk smieties, tiem kuriem nepatīk smieties, iesaku psihologu! :smiley:

1 Like