Vakardien biju uz pirmizrādi šim. Vispār PTA filmas man lielākoties patīk. There Will Be Blood, The Master un Phantom Thread ir absolūti fantastiskas filmas, toties Licorice Pizza, Boogie Nights bija tikai okei manuprāt un Inherent Vice un Punch Drunk Love galīgs miss. Manuprāt!
Šī ir kaut kur pa vidu starp absolūti fantasticku un tikai okei. Laba filma. Iesaku, noteikti, noskatīties, bet ņemot vērā kā kino kritiķi par šo filmu reivoja tad likās ka dabūšu ko vairāk. Ļoti labi gan saprotu kāpēc amerikāņiem šī filma tik ļoti patīk ņemot vērā viņu politisko situāciju valstī.
Highlights šai filmai bija Sean Penn un Di Caprio aktierspēle, brīžiem ļoti augsts tension un es teiktu ka kopējais stāsts bija interesants. Lowlights toties bija beigas… ai, ai, ai.. Holivuda un filmu beigas.. Neko nekomentēšu lai iztiktu bez spoileriem.
Kopumā, ja ir iespēja, aizejat noskatīties kinoteātrī. Skaņa šai filmai ir svarīga.
Es dotu 3,95 old secret passphrases one can’t remember after years of drug and alcohol abuse out of 5.
P.S. Kino kulta pirmizrādes ir forši, viss cool, bet tas džeks no kino kults sākumā kaut ko pastāsta par filmu, režisoru or something un tas tāāāāā ievelkas. Pēc tam vēl treileri un reklāmas. Seanss sākās 19:00 filma sākās 19:45 un filma ir 2h 41m gara. Es no kino iznācu 22:30, man liekas. Please, less talk, more movie. To be fair, arī mana vaina. Nav ko laicīgi nākt!
Vizuāls ļoti satriecoš un atmosfērisks. CGI ir apbrīnojams, ko tik labu, sen neesmu redzējis. Savs agrīnais kiberpanks jūtams savā aizsākumā.
Filma ar nesliktu ideju uz papīra. Tomēr scenārijis - rakstījs 10 gadīgs bērns
Ļoti daudzi neattīstīti sižeta gājieni, pasaule neskaidra. Politiskā situācija un kā vispār lietas strādā nav saprotams. Gabals neslikts, ja atslēdz loģiku un vienkārši skatīties. Bez liekiem jautājumiem.
Reāli vizuāls velk visu ārā. Sulīgs maita. 8 no manis dabūts.
Standarta biogrāfija. Stirpa, ar pareiziem akcentiem, drāmu, mīlestību. Nopietnu morālu un sociālu kontekstu, kā viens cilvēks stājas pretī “ģimenei” un sabiedrībai.
Grūti mazliet brīžiem skatāma. Ir mazāk tīkamas lietas, momenti kuri mazliet noslīd lejā.
Bet pa savam un citam līdzīgas filmas atspoguļo grūtības mainīt savu dzīvi uz normālu, kad tev jāizlien ārā no bedres. Un parāda savas ēnas un monstrus, kas slēpjas aiz visa un kā cilvēki tiek iemānīti tādās lietās.
Var skatīties, ja gribas redzēt ko biogrāfisku, tomēr ar mazliet māksliniecisku piegaršu. Aktiera spēle, galvenā varoņa, arī diezgan iedvesmojoša manuprāt. Džeimijs Bells - ir faktūrains tomēr aktieris, ir viņam sava cīpsla.
More movies like this please. Please… TIK stulba filma, I loved it! 10/10. 5 murderer snowmen out of 5! Bet no suprise, Lonely Island džeks režisors. Pēc pirmā trailer biju mazliet norūpējies ka nebūs smieklīgi, jo tur lieliem burtiem bija piemests Seth McFarlane vārds, bet bija.. bija ļoti labi.
Family Guy, Ted, Ted 2, Tā wild west filma (million ways to die or something) visi šie absolūti nav manā gaumē.. Toties American Dad ir viens no maniem mīļākajiem animētajiem komēdij seriāliem
Tāpēc ka tur seths ir tikai kā VA nevis režisors, ja nemaldos
Man personīgi arī viņa stils ne pārāk patīk, bet nu biju patīkami pārsteigts par “The orville”, kas šova gaitā vispār aizmirsa ka ir domāta kā parodija, un kļuva par diezgan labu star trek seriālu
re kā ;D man tieši American Dad patika, Family guy so/so ;D bet tā jautāju, jo Naked Gun man ar 10/10, bet vēl viena 10/10, kas laikam ir mana mīļākā komēdija, ir A Million Ways to Die in the West, kur Sets ir i režisors, i rakstnieks un vēl pats galvenajā lomā ;D
Vakardien noskatījos šo. Ļoti iesaku. Filma balstīta uz real life serial killer kurš uz filmas uzņemšanas brīdi vēl netika atrasts.
Ļoti patika filmas social commentary un aktierspēle. Song Kang-ho, jebšu galvenās lomas atveidotājs, vispār pazuda lomā. Filmas autors ir tas pats kurš atbildīgs par tādām rietumu pasaulei labāk pazīstamām filmām kā Parasite, Snowpiercer, Okja un Mickey 17. Ja Tev patika Parasite tad šis ir must see. Sajūta bija ka šī filma ir Parasite mazais brālis
Easy 5 red panties on a dude out of 5.
P.S. Neesmu daudz no Korejas kino redzējis, bet to ko esmu redzējis ļoti patika. Varbūt varat ieteikt kaut ko, ko vēl paskatīties. Mazliet gribās/prasās atpūsties no Holivudas!
ielikšu dažas, kas man.likās worth the watch:
oldboy,
im a cyborg but thats ok
trait to Busan,
the man from nowhere,
200 pounds beauty (was a light hearted watch)
Diezgan neslikt gabals. Biju pamanījis par 2s, misklī starp D+ gaidāmajiem šoviem.
Seriāls sižēta, cik noprotu, balansē gan starp klasiko SpiderMan, gan jaunāko Zirneki ar Tomu galvenajā lomā. Tai pat laikā ar savu visumu, alternatīvi pieaistot jau zināmus varoņus un sekojot līdzi jau zināmajiem notikumiem, kas bijuši filmās vai citos seriālos. Marvel visums - ko gribat.
Vizuāli atdarina vecos komiksus un spraigākās, dramatiskākās ainās izmanto komiksu stila “logus”. Izskatās neslikti.
Nesaspringts. Bez pretenzijām vērsts gabals. Patīkams humors. 7 no 10.
Lodējot vai ko citu, būs labs fonam, kur pa laikam iemest aci.
bieži vien pameklēju kkādas Bērtona tipa filmas - animated, dark, but cute. tik grūti atrast, šķiet, visas tāda tipa jau 2x redzētas. no idea, kā man Igoriņš nebija nekad izmeties. foršs stāsts un interesanta interpretācija Frenkenšetina pasaulē - tādi ir daudz un katram attiecīgi savs Igors ;D
Neslika biogrāfiksa drāma.
Kā viens pret visiem un visi pret vienu, cik talantīgs, bet neviena nesaprasts. Kā vecie jūras vilki nemīl jaunos roņus, it īpaši tumšākus.
Ir mazliet sižeta nepilnības vinčas un troses izmēra lielumā ( iekļauj atsauci uz filmu), tomēr filma dod savu drāmu un pārdzīvojumus.
DeNiro un Cuba Kudings diezgan labi nospēlē savas lomas. Lai gan DeNiro vēl nevar atiet no gansteru lomām, un izskatās drīzāk kā mafijas darbonis, kurš iefiltrējies.