Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

šitā forša, otreiz redzēta bet still good

2 Likes

Nepagāja ne 10 gadi, ka noskatījos :joy: :joy: Kopš iznākšanas bija sarakstā. Un ik pa laikam nāca pie manis un atgādināja.

Un labi vien ir gan.
Vīns, viņam jāpastāv, jānobriest. Tā arī ar šo filmu. Visnotaļ iespējams, tolaik man tā filma liktos es nesliktu tvistu, kur mājo pikantākas scēnas. Kārtējais āzijas šedevrs, kurš ir neparasts savā būtībā, vismaz mēģina, tāpēc neslikts.

Tagad, tas ir kārtējais āzijas šedevrs, kurš ir standarts savā jomā. Ar nesliktu tvistu un pikantām scēnām un mēģina skatītāju pavilkt uz zobu, ja nu tomēr sanāks. Tomēr tieši ar savu vienkāršību un acīm redzamo, ka neko neslēpj. Kā arī personāži ir diezgan apjomīgi, lai arī nepateiksi sākumā.

Lai arī angliskajam nosaukumam ir drīzāk atsauce uz vienu no personāžiem, tomēr diezgan labi raksturo visus personāžus kopumā. Katram savs mērķis, kuram viņš kalpo.

Un filmas plakāts ir viens no tiem, kas liek domāt un saprast, par ko aptuveni būs filma. Manuprāt retums.

Kā arī nepateiksi, ka tā ir adaptācija pēc rietumu grāmatas.

3 zvaniņi no 4.
Bija momenti, kas manā gaumē mazliet pa strauju pārleca vai otrādi, mazliet tika ievilkti. Bet varētu teikt, ka tie momenti esošajos notikumos ir ne tik būtiski. Droši vien.

Iedvesmots no patiesiem notikumiem.
Mērana, nesteidzīga. Prelūdija kaut kam lielam un grandiozam. Par ko mēs īsti tā neuzzinam. Tie notikumi, kas norisinās fonā un nevienam nav redzami vai negrib redzēt. Jautājumus neuzdod liekus, tāpēc nav ko arī uzdot pretī.

Ir savas mazās pērlītes aktieros un notikumos.

Šodien biju uz melnais telefons 2.
Filma interesanta, man kopumā patika.
Tiesa gan, domāju ka pirmā daļa bija labāka. Bet arī šis turpinājums labi iederās un turpina stāstu.
Mans vērtējums būtu 3.75/5 :star:

1 Like

daudzreiz redzēta, but still good un season approriate:

1 Like

Mazliet speedrun uzstaisīju.
Visas lieliskas un talantīgas filmas savā veidolā, un sava laikmeta pērles.

1 Like

Pēc pirmās epizodes nebiju pārliecināts, bet pēc otrās šis ir labākais skatāmais, ko esmu redzējis vismaz pēdējā gada laikā:

1 Like

Šis pat IMDB ir ielikts sarakstā. Visdrīzāk arī bija paspīdējis kaut kur man un ieinteresējis.

Nē 4 skatīšanās projektu pašlaik nepavilkšu.. varbūt.

1 Like

Noteikti ir tā vērts, kad tev rinda atbrīvojas.

nu tad par cik otrā daļa nāk ārā:

4 Likes

Svētā debess.. Ko lai saka.. filma ir 2h 15m gara bet reāli sākas pēc ~1h 15m un ir ~1h gara. Viss pirms sākuma varēja būt e-pasts vai max 15 min summary.

This was bad.. sooo bad. Not fun, not scary just plain boring. Avoid

Conjuring frančīze ir weird. Some really high highs and equally as high lows, no mids. :smiley:

Šī filma saņem 1 killer spoguli no 5. Un CGI šai filmā.. oh looord.. garbagio.

Uznāca luste paskatīties kādu šausmīgu anime, atradu ko šādu, 13 sezonas pa 13 sērijām, kas ilgst 4 minūtes, Japānas šausmu stāstiņi, stilistika ir ļoti neparasta un creepy, bet mums ļoti patīk, mazliet arī pakutina nervus, skrīmeri dažās epizodēs ar ir :)

2 Likes

Nezinu, kas ir Asterions, bet ja jau viņš akceptē, tad ir labi XD

Astarions no Baldur’s Gate 3 :sweat_smile: viens vampīrs with really great attitude)

Tā spēle kur varēja pat ar lāci kopā tusēt vai tml :sweat_smile: :smirking_face:

Jup

Jā, Halsins pārvēršas par lāci :D

1 Like

Netflixā ir jauna filma par to kā būtu ja būtu. Vai drīzāk filma uzdod jautājumu. Ko darīt, ja būtu? Teikšu godīgi, vēl šausmīgāku šausmeni par šo šogad neesmu redzējis. Visu filmu bija pamatīga nervus kutinoša sajūta. Īpaši esošajā ģeopolitiskajā situācijā šī filma likās too real.

Atbildes šī filma nesniedz, bet liek domāt. Zinot, kas šobrīd ir pie ASV stūres, ne tikai vienā personā, bet visa politiskā vide šai valstī, tiešām palika bails par mūsu visu nākotni pēc šīs filmas noskatīšanās.

Kopumā filma ir laba. Pēdējā 1/3 daļa bija varbūt biški lieka, varēja iztikt ar 2 daļām. Beigas gan man ļoti patika. Filma kāpinājās uz kulmināciju un beigās atstāja skatītājus, vismaz mani, ar jautājumu uz kuru atbildi mēs varam atrast tikai katrs pats sevī un rīkoties varam tikai iesaistoties politiskajos procesos katrs savā valstī. Patika ka filma nemoralizēja par to kas jādara, vairāk stāstīja par to kādiem cilvēkiem mēs dodam pilnvaras šos lēmumus pieņemt. Vismaz, tādas domas man radās pēc šīs filmas.

Iesaku, bet nu uzmanīgi :smiley: Might cause a very mild depression and existential dread! :smiley:

Dodu ļoti labus 4 “fuck it. everything’s shit. might as well jump off this roof” no 5!

2 Likes

Sāku šim otro sezonu. Good stuff. Patīkami redzēt Anthony Mackie ārpus MCU zaļā ekrāna
turpina pirmās sezonas tradīciju kur John un Quiet mīlējas tam absolūti nepiemērotās un art dzīvību potenciāli nesavienojamās vietās.

Noskatījos…
Tā noteikti bija pieredze, teikšu tā. Gandrīz kaila, muzikāla, avangardi erotiska pieredze kas īsti nav novecojusi izņemot pāris sižeta punktus

3 Likes