Being fashionably late to the party, I only now watched KPop Demon Hunters, and really enoyed it until the ending. I’m sorry, but, without going into spoilers for a movie that came out several months ago- the ending’s kinda ass ![]()
Nez, man beigas likās tīri labas. Patika ka viņiem pietika dūšas nogalināt jinuu, pat tad kad tehniski viņš bija dabūjis savu redemption, un bez nekādiem “viņš turpina dzīvot tajā zobenā” utt. He dead
Man par jinu maza sāpe, viņam bija normāls noslēgums, bet par pārējiem gan ir bik škrobe. Ja tā doma ir ka dēmoni ir cilvēki kas nespēj tikt pāri savam lielākajam kaunam, un tu vari nebūt dēmons ja centies, un tad nevienam pat nav dota iespēja laboties jo viņas visus uzreiz uzšķērž kā cūkas, idk kinda leaves a sour taste ![]()
Ea nezinu vai tas tā ir domāts, bet mana interpretācija ir kā pārējie šajā boys bija tīri tukšas čaulas, kā lelles kas tikai spēlēja līdzi jinoo fantāzijai. Jo tur ir kadrs kur šie ir atpakaļ ellē, un visi reāli kā zombiji uzvedās, tukšiem skatieniem utt. Like sure viņi arī ir dēmoni, bet tik zema paveida, ka tur pat īsti nebūtu ko glābt. Nu Ķipa takā Pluto un Gūfijs, kuri abi ir suņi, bet viens ir mājdzīvnieks, otrs vientuļais tēvs ar darbu
Bet tīğerkaķis un putns arī ir kaut kādi konstrukti no tās pašas sērijas un viņi ir ok ![]()
Man liekas man endings vnk bik par daudz atgādijāja mūžseno āzijas tradīciju, ka idoliem nedrīkst būt absolūti nekāda kontakta ar čaļiem ![]()
Cause those two be cute and marketable
Vakar biju kino uz šo. Nevaru beigt domāt par šo filmu. Izcila filma. 5/5 Ļoti ļoti iesaku.
![]()
Diezgan piemirsta un mazpazīstama, bet kulta parodija, kas balstās uz 70to Honkongu cīņu mākslas filmām, ietverot pat leģēndāras scēnas no tām. Tā laika īpašības, kā atpaliekoša dublāža, personāžu stils, efeketi ir klātesoši. Un sižets cienīgs “The Chosen One”.
Labas cīņas un dialogi ar savu stilu un komēdiju. Pat 20 gadus vecs CGI izskatās pieņemami. Savulaik radījusi daudz meme un atdarinājumus. Līdz asarām iespējams nesmiesities un Džekija līmenis nebūs, tomēr vienaldzīgi arī nebūsiet. Iesaku.
SIEVIETE AR VIENU KRŪTI D:
Tbh šitā jāskatās strīmā kopā ar citiem lai dabūtu maksimālo zviegŝanas potenciālu. Pirmo reizi redzēju bērnībā nakts vidū pa LNT un nesapratu wtf is going on ![]()
Mēs ar brāli joprojām izmantojam “Viu, viu, viu” skaņas efektus no filmas ![]()
Es atceros kā šo skatījos pa televizoru, ar lielu "šitā vispār drīkst?? " jautājuma zīmi pa seju xd
aaak dies, tā aina, kur ar govi kāvās
aizmirsu, ka eksistēja tāds šedevrs
Atceroties šo vajadzēja uzmest aci
Atceros kā mēs nosmējāmies reiz skatoties to. Ideāli, lai liktu brāļabērniem pārstāt raudāt un likt viņiem nodomāt, vai onkulis ir idiots:
Ļoti laba kriminālkomēdija. Goslinga un Krova sinerģija ir odziņa
Scēna, kur liftā uzbrauc augšā un sāk vērt ciet durvis liftam, kļouva klasiska ![]()
Vienkārša, bet tai pat laikā tik pati pa sevi runājoša.
adaptācija no mangas, bet so far super cute and funny
tbh, man vienkārši gribējās kaut ko tādu jauku paskatīties
šodien laba kino diena. Bad Guys 2, kas pakasa to vizuālo niezi smadzenē un Reze Arc. Infinity Castle tā arī līdz šim neesmu uzgājis kur noskatīties somāliešu stilā.
Ļoti aktuāla filma ;D White Christmas, kur dzied un sapņo par sniegu, pat aizbrauc uz pilsētu, kur parasti ir kārtīgs sniegs, bet arī tur tagad zaļš kā vasarā.
54.gada filma, tā kā atļaušos spoileri neslēpt..
filmas beigās uz Ziemassvētkiem protams uzsnieg kārtīgs sniedziņš - skatos un ceru, ka mums tāpat būs ;D
Klasika pa savam. Turpinājumus gan ne īpaši mīļoju.