Detektīvs Blanks turpina izmeklēt jocīgus noziegumus. Šoreiz viņa ceļš aizved uz nelielu Jaunanglijas miestu kur ir atrasts viņa kliķes iemīļotais, bet verbāli agresīvais mācītājs, un viss norāda ka vainīgs ir jaunais mācītāja palīgs ar vardarbīgu pagātni. Nav tik laba kā pirmā, bet krietni labāka pa otro
update: uzsniga arī ;D
šovakar obligāti skatīšos. nenormāli patīk tās filmas ;D
Man ļoti patika šī filma. Man vispār patika visas daļas. Labs cast!
Wake Up Dead Man bija labs. Tāds popkorna detektīvs.
Ar Knives Out (pagaidām) triloģiju Rian Johnson ir sevi iecementējis kā whodunit žanra lielmeistars. Katra filma ir absolūti unikāla un ar savu “odziņu”. Šī nav izņēmums.. Lieliska filma, intriģējoša līdz pat pašām beigām. Twists and turns uz katra soļa. Daniels Craigs ir atradis sev jaunas mājas pēc Bonda un var redzēt ka viņš izbauda šo lomu un tas ir inficējoši, vismaz man kā skatītājam, to skatīties.
No visām trīs šī ir top trijniekā stabili.
5 atdzimuši pravieši no 5. Jau sāku ļoti gaidīt Knives Out 4.
Un pa svētkiem beidzot noskatījos šo. Mazliet cheesy ‘member berries filled movie that took itself way too seriously, bet man patika kopumā. Vienīgais galvenā varoņa character arc bija poopy. Bija ok, līdz beigām, kad viņa stāsta noslēgums atnāca ne no kurienes. Vienkārši randoms. Es varbūt kaut ko palaidu garām.. bet no kurienes bija TAS? ![]()
Patika set design.. 90to sajūta. Pats biju mazliet par mazu un mazliet par tālu laukos dzīvoju lai 90tos Latvijā un jo īpaši Rīgā atcerētos, bet esmu daudz stāstus dzirdējis un šī filma lika aizdomāties par to absolūto wild west sajūtu kas pie mums valdīja tajā laikā. Kill or be killed.
Veinvārdsakot, var skatīties.
no manis 2.99 fū, b*a, labi ka tas džeks pie galda bija aizmidzis no 5.
Uz Tumšzilo Evaņģēliju ar biju. Esmu nedaudz pa jaunu, lai zinātu kā tur bija īsti tajā laikā, bet vecāki utt. saka, ka tīri precīzi atainots. Piekritīšu par beigām. Baigi māksliniecisku viņi gribēja uztaisīt. Bet kopsummā skatāms gabals. Uz LV filmām ir vērts mūsdienās iet nekā tas bija pirms padsmit gadiem.
Tikko noskatījāmies Stranger Things pēdējo sezonu, 4 sērijas nobindžojām, man tiiik ļoti viss patika, es esmu starā ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O, opis cenšas karjeru izkustināt.
Iespējams kaut kur tur, kalna mākoņu pakājē filma uzrādīs lieliskus rezultātus un nemaz nav tik slikti kā izskatās.
Dienesta romāns
1977. g. Komēdija, romantika
Ļoti baudāma filma, ko skatīties :)
Woow.. man viss patika, bet izcelšu filmas struktūru.
Režisors ir ļoti drosmīgs bijis. Vairākās vietās kamera tika nolikta vienā punktā, tā pavisam nedaudz kustējās un aina vienkārši tika izspēlēta priekšā. Vispār esmu liels long shot fans filmās, bet parasti gan dēļ tā ka brīnos kā viņi to dabūja gatavu tehniski, bet šajā gadījumā nevienā brīdī nedomāju par tehnisko pusi (jo tur viss bija vienkārši) vairāk par aktierspēli un dialogu. Tikai kad aina beidzās vietām sāku domāt “pag, tas taču bija tikko viens garš viens shot ko es skatījos” Viduvējās filmās ar viduvēju scenāriju vajag kameru kustināt, likt daudz cutus lai viss izskatās interesantāk nekā tas ir (un es nesaku ka tikai viduvējas filmas tā dara), bet ar šitik izcilu scenāriju nekas tāds nav vajadzīgs.
Par filmas overall story neko neteikšu jo pats sāku skatīties zinādams tieši neko par filmu un ļoti priecājos ka neko nezināju, tikai tik daudz ka ir labi.
5 [redacted for spoilers] no 5
un ja weekend iesākts middle east sajūtās tad jāturpina ar šo. Viens no maniem mīļākajiem režisoriem ir Denis Villeneuve un šī bija viena filma no viņa ko nebiju redzējis.. un.. eeemmm… Forša filma
fun beigas.. ņjāāā. Es neko neatceros.. atceros tikai beigas.. kaut kas par karu, radiem, brālis un māsa meklē brāli un tēvu.. classic feel good movie of hope and family and friendship in dire situation, am I right?? NO!!! ![]()
Tiem kas ir redzējuši zin par ko es runāju, tiem kas nav redzējuši.. nezinu, es iesaku? laikam?
karoč.. 4 THE FUCK WAS THAT IN THE END!?? YOU SICK SICK BASTARDS!!! no 5 ![]()
Nice film “Vella kalpi” (1970)
Es pagājušajā gadā sāku pierakstīt kādas filmas skatījos un cik man tās patika. Ir garš saraksts ar filmām kuras gribu noskatīties, un labprāt pievienošu vēl filmas sarakstam ja te redzēšu kaut ko interesantu.
tinyurl.com/2wbcuhbb
Ogo tabula ![]()
That’s some advanced stuff right there ![]()
Fall guy ar mazāk punktiem par samurai cop??
Fall Guy man nepatika
Samurai Cop ir '“so bad it’s good”, filmu kategorija kuru es ļoti novērtēju lol
Hmm… Pats ja godīgi vēl arī neesmu viņu redzējis
Bet ja mēs runājam par so bad It’s good filmām, vai “meet the feebles” Ir nonācis tavā radarā? Viena no Pītera Džeksona OG filmām - leļļu kabarē
Vēl viena ko pasviedīšu - Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant, grāmatas fani šo filmu neieredz, bet man viņa patīk. Pat ļoti. Viņai ir savs scuffed šarms, like kur citur tur redzēsi Selmu Hajeku kā bārdaino sievieti ar spējām pareģot nākotni
Par Cirque du Freak neesmu dzirdējusi bet ir tieši manā gaumē. Meet the Feebles arī neesmu redzējuši, pievienošu sarakstam. Mēģināšu abas noskatīties ![]()
Cik dzirdēts Hundreds of Beavers ir ne pārāk gabals, bet ne tik slikts, lai kļūtu labs.