Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Tieši nevajag! Filma var arī pastāvēt bez seriāla :D iesaku, ja ir kāds brīvs vakars un garastāvoklis “space action-adventure” filmai

Esmu scifi, space, etc etc tipa cilvēks, bet neesmu redzējis ne stargate, ne star trek, ne star wars…

Bet runājot par tvshows, iesaku Smallville, 10 seasons, 217 episodes total. Seen all of it 3 times. First on tv after school, in first grade, later binged 2 times, wanna watch it again, but have to wait a few years, since i seen it like 4 years ago last time.

https://www.imdb.com/title/tt0279600/

Smallville ir par Clark Kent, un kā viņš kļuva par Supermenu. In my humble opinion, this is the greatest piece of Superman media available, since I dont really enjoy the movies etc. There were a couple of hickups in the middle seasons if i remember correctly, as in felt a bit weird. But it got a conclusion (not axed) just was done.

Edit: Also this is one of those works that kind of dooms the main actor with it’s success, the actor became Clark Kent, it’s his defining work. Like how Robert Downey Jr. is Iron Man.

1 Like

Ieguglejot spider noir izmet šādu efektu

2 Likes

Noskatījos Mortal Kombat 2… ir ok laika nosišanai, bet nu grūti arī rekomendēt, ja ir jebkas cits, ko skatīties. Principā skatījos tikai Karl Urban dēļ, jo patika viņa sniegums The Boys TV šovā. Laikam youtube recap, ko noskatījos pirms filmas, par Mortal Kombat universu kā tādu un par neredzēto Mortal Kombat 2021 filmu bija interesantāk par sīkvelu.

No spēlēm esmu tikai Mortal Kombat II spēlējis kādus 25 gadus (wtf) atpakaļ uz onkuļa SEGA konsoles laukos pie vecvecākiem. Laikam ar nedaudz nostaļģija motivēja ievērtēt ko jaunu no franšīzes.

https://www.imdb.com/title/tt17490712/

1 Like

Beidzot noskatījos 2001: A Space Odyssey

Es vairākas reizes iepriekš to iesāku, un katru reizi aizmigu pēc ~30 minūtēm. Šodien noskatījos “pa īsto” kinoteātrī, jo likās, ka varbūt filma ir pārāk grandioza datora ekrānam. Grandioza gan! Mūzika un vizuālā vnk izcili.

Stāsts vienā brīdī aizplūda un beigās neko interesantu (manuprāt) nepateica, skatīties vēlreiz negribētu. Bet saprotu, kāpēc vidusskolas Filmu analīzes pasniedzējs par to fanoja.

2 Likes