Aha, par to es ar biju domājis, jo viņš savās domās runā normāli
Neesmu redzējis nevienu Gangsta sēriju, gaidu finišu. 
Pareizi ir, takā es sāku skatīties negribas pārtraukt 
Jā, šis ir no tiem seriāliem kurus labāk vienā elpā noskatīties.
Prison School 1 epizodes dub iznācis. Pēc balss resno čali ieskaņo Gorlums. :lol:
http://vignette4.wikia.nocookie.net/prison-school/images/f/fd/Andre.jpg/revision/latest?cb=20150527103720.jpg
Pabriesmīgi…
Gangsta ieskaņojums labs, man patīk. Pat noskatījos visu pirmo epizodi. Kurlais čali diemžēl nav ieskaņots tik labi kā oriģinālā un runā diezgan labā angļu valodā.
Būs jānotestē Gangsta
Tikko noskatijos to Gangstas dubu un nav slikts, bet par to Niko ir ok, ja viņš runātu kā japāņu dub tad man šķiet vispār nesaprastu ko viņš sakā 
Tādēļ viņa runas laikā tiek rādīti subtitri. Niko būtu jāizklausās riktīgi draņķīgi.
Neskatos.
Pervert anime ar 290 60 290 pusplikam meitenēm, lai cik dīvaini tas neizklausās, nav manā gaumē. 
charlotee!!
Viņa ķipa -

http://pictures2015.mobi/wp-content/uploads/gendo-ikari-neon-genesis-evangelion-widescreen-wallpapers-4.jpg
Tu būtu pārsteigts cik daudz šādu pozu cilvēki dara, pat nezinot kas ir evangelion… Tāpēc nevajag… 
Tā ir animācija, tur nekas tā pat vien nenotiek. Pie tam, baltais fons nedod pamatu šaubīties. Tā ir Evangelion atsauce.
Pff… Angel beats tur galīgi gabaliņš i to gandrīz no beigām un ar tiem stulbiem skrejošiem W burtiņiem.
Tātad charlote ir uz parody pusi kur paņem gabaliņu no kāda cita anime?
Nē!
Jā, bet joks tāds, ka ņem parodijas no action un ecchi komēdijam un slēpj aiz drammas un veido kko unikālu. Kā jau teicu, galvenais varonis ir Leluša kopija. Meitene boss atgādina tipisku anime līderi samainījumu no veseliem diviem anime. Bīti un Ben-tou. Nē suzumijai nelīdzinās, nav tsundere, citi mērķi. Dziedātāja - Tipiskais moe, varētu pat pielīdzināt meitenei idol no G.T.O… Čalis ar brillem… Atkal kopija no toradoras side character. Masa… māsa kā māsa, priekš visiem māsu fetišiem. SPOILER!!! principā, priekš varoņa, kurš ir vajadzīgs tikai lai viņu novākt - labākais risinājums… :3
Atliek vien vēl pielīdzināt suzumijai. :lol:
Gangsta jauna epizode 9.5, visu iepriekšējo epizožu montāža un stāsta atstāstīšana. 
Aha, noskatoties to anime par to kā taisa anime man ir skaidrs kādēļ šāda epizode visticamāk iznāca 
Protams, tam ir pamats. Labs vai slikts, kurš zin. Mēs skatītāji šā vai tā ciešam.