Sludinājumi - "Pērles"

Šis ss`kā kaut kāda joka pēc ir diez gan izplatīti. Nav ne jausmas kas viņiem liedz augšupielādēt oriģinālās bildes. Varbūt oriģināli ir pārāk lieli vai arī neatbalstītā formātā.

Caurspīdīgs marketings. :D Vēl labi ir tie sludinājumi, kuros tu aiz loga redzi kādus 3 dažādus gadalaikus.

ā, nu šitais stabili, esmu saskārusies. Bet nu damn, tavs bizness, put some effort in it un ieliec atbilstošas bildes kaut :sweat_smile:

Vēl būtu nieks, ja nebija bildes ar uzlabojumiem. Bet, ja tagad vasarā ir bilde no ziemas, kad bija dīvāns, kura vairāk vispār nav, tad gan švaki :grinning_face_with_smiling_eyes:

Liekas Alekša jaunā dzīvokļa sludinājuma bildēs bija 2 dažādi dīvāni. :D

2 Likes

Jup.

Man patīk, ka minēta pirts :grin::ok_hand:

Aa pirtī nelaida, jo negribēja kurināt?

Viņš kurināja lai tur drēbes žāvētu, to es stabili zinu

1 Like

i’ve got questions i don’t want answers to :D

8 Likes

A Knight Of The Seven Kingdoms Fight GIF by Game of Thrones

1 Like

Saimnieks atnāks apskatīt un ja visi tuteņi nebūs asi un spodri, tracis būs kā par Hercoga aizkariem D:

2 Likes

Baigais temps, kad vajag sludināt dzīvokli, bet vairākus mēnešus nevar sakārtot jaunu īres līgumu :skull_and_crossbones:

2 Likes

pārējais viss ok, bet nu…šis ir interesants interjera dekors. It īpaši naktī, tumsā, ejot no tualetes redzēt tika acu pāri un sniegbaltu smaidu tumsā.

7 Likes

Vispār laba ideja kā tiranizēt bēšās meičas- izīrē dzīvokli ar “dekorāciju”, kuru nekādā gadījumā nedrīkst novākt :smiling_face_with_horns:

Vienmēr var uzmaukt maisu virsū

1 Like

Virstuvē ar varēs lolot acis ar skatu uz sešpaku:

8 Likes

Tas domāts tam, lai nekad neēstu pēc plkst 18! Kā sava veida “vision board” vai gatavošanās vasaras sezonai!

1 Like

or rather “ēst ar acīm” :lmao:

1 Like

Pēc šī jau sagaidu izsatabu ar mīlas šūpolēm :rofl:

Nu a ko..

1 Like

Āķus griestos nemanīju. Vienā bildē gan griestu stūrī ir kamera.

2 Likes

Varbūt man vienkārši rādas lietas, bet kad to šādi noformē, izskatās pēc vistas izmēra giljotīnas.

5 Likes