Sludinājumi - "Pērles"

lielie tech youtuberi visi sabūvēja pa nokomplektētam Miku datoram. Asus cenās sanāk 8k uz gabalu.

2 Likes

Maksā gandrīz kā RTX 5090. :D

Moš Miku vismaz neizkausēs vadu :joy:

1 Like

Viņa izkausēs tavu sirdi.

3 Likes

…excuse me?

9 Likes

diez uz cilvēkiem ar var lietot ;D

2 Likes

Bidē tualete (šis pūšamais) rokassomiņā! :joy:

1 Like

Es ar par šito iedomājos. Dāvana ar nepārprotamu vēstījumu :joy:

2 Likes

Jaiks. Bīstami :sweat_smile:

1 Like

Shit, šodien tieši nopirku. :sweat_smile:
Tikai man ārsti lika nēsāt tagad koreseti.

1 Like

“Bossy little girl” reti kurš zīmols tik skaidri pasaka, ka es neesmu tā mārķauditorija. :D

Ar muguru nogūlies gar zemi vai?

Man ir muguras jostasdaļas ordoze. Ja viss ir slikti, tā palīdz savaldīt situāciju.

1 Like

peak consumerism:

nav mums īsti tāda topic’a, kur likt veikala plauktu “pērles”, tāpēc ieliku šeit

9 Likes

Ej tu nost, es pat iepriekš par mēness fāžu enerģijas ūdeni neesmu dzirdējis. Vai ir zināms kurš veikals uzdrošinājās šo mēģināt tirgot? :D

Stockmannā vakar redzēju ;D

2 Likes

tāda lieta eksistē parasti iekš witchcrafta komūnas bet parasti tu pats uzlādē ūdeni pilnmēneša laika:
“Moon water is a widely practiced, simple form of witchcraft in which water is placed outside or on a windowsill to absorb the moonlight, particularly during a full moon, to charge it with spiritual, energetic properties”
bet veikala plauktā …dammm

Tiešio gribēju rakstīt. Ko tādu tikai šie var piedāvāt XD

Es nedēļu biju slimnīcā, disku trūce, tā ka labā kāja nejūtīga, tirps un mokoši sāpīgi sēdēt/gulēt. Sekas no 2 grūtniecībām un bērnu cilāšanas. Fun being a mom :sweat_smile:

2 Likes

Man līdz šim uz kājām vēl nekas nav aizgājis. Tik melns gar acīm un es kliedzu. :joy: Arī ja tu vari staigāt, tas ir galvastiesu ērtāk nekā pretējais variants.

Kurš gribēja sev manekenu mājās?

2 Likes