Sludinājumi - "Pērles"

Bez galvām, kā no šausmenes kādas

https://www.facebook.com/share/p/18ANFj7oGE/
:rofl::sparkling_heart:
Bet man patīk, nice mouse.

1 Like

Autorei ir daudz diezgan interesantu tēlu :smiley:
(4) Ольга Шишова | Facebook

Sasodīts, es pat būtu gatavs nopirkt kādu

1 Like

:sweat_smile::joy:

7 Likes

Nebij domājis, ka teikšu kādreiz, bet piemīlīgi penīši :joy::joy: Tās acis tieši

4 Likes

Kamēr neizlasīju vsp nepiefiksēju to :rofl::rofl:

1 Like

Humors slēpjas uzcenojumā

6 Likes

Ne nu. Saimniecībā noderētu :thinking::grin:
Tur atdzesētu vīnogu sulu vai ābolu sulu gāzētu

3 Likes

Scam Thirst Tweets GIF by BuzzFeed

Ja pa nopietno, ķīnieši nesmādē instrumentu dizainu zagšanu. Esmu redzējis video kur runa gāja par to, ka ārzemju ražotāji mēdz aizsūtīt savu produktu uz ražošanu Ķīnā un pēc kāda laika redz Amazon pakaļdarinājumus, kas lieto šķietami tās pašas formas ko viņu produkts. :D

1 Like

Klāt var piemetināt, ka ja tu gribi atvērt ražotni Ķīnā, tu nevari atvērt, tev jāatver sadarbībā ar ķīnas vietējo ražotāju, nodot tehnoloģijas viņu parziņā un ejot prom, arī jāatstāj. Tāpēc pa faktam nereti Ķīnieši vnk iegūst tehnoloģijas uz līdzenas vietas un spēj visu ko vajag.

Un gan jau ir poteciāls tajā, ka šos abus var ražot vienā fabrikā no viena materiāla - tikai viena domāta rietumiem, otra maķenīt komunistiskāka :D

1 Like

Jūrmalnieki pārdod RAM stienīti. rem very good | Vinted

7 Likes

Gribu pasūtīt mēslus - meklēju zirgu sūdus. Atradu šādu bildi - vismaz var zināt, ka zirga :smiley:

8 Likes

Es tik aizdomātos pirms spiest roku šim tirgotājam, jo viņš acīmredzami ir pavadījis daudz laika ar mēsliem rokā. :joy:

4 Likes

Zirgāboli ir savā ziņā pat tādi “tīri” mēsli, bet jā, par laimi dezinfekcijas līdzekļi ir. Bet, teikšu godīgi, šis un tas, ka nav pakaišu, salmu mēslos, mani ir pārliecinājis, ka varbūt tomēr šis būs tas, kuram zvanīšu.

1 Like

Kādam ļoti patika svešie un bija nauda. :D Mazliet pat grūti noticēt, ka šis ir īsts.

Pārdod dzīvokli, Ausekļa iela 3

7 Likes

Man acīs vairāk duras tas, ka katra istaba ir arī pilnīgi citu interjeru

Pa manam šis te iet kopā. Ir tāds cigāru telpas vaibs.

Tā virtuve pilnīgi neiederas visā tajā interjerā :D Izskatās ka netīšām kāda cita dzīvokļa bilde tiktu ielikta :D

2 Likes

Es pieņemu, ka virtuve un guļamistaba ir aizkulises, kuras nebija paredzēts redzēt apmeklētājam. Ļoti pēc tā izskatās.

1 Like