Spēļu vakars 9.5 - Multiverse

Sveiki.
Blue Cat Hello GIF by Cool Cats

Tātad pirms iesākam jauno galda spēļu sezonu.Neskaitu Karak kā jauno jo tas jau pie manis sēdēja no decembra :D
@Kristianux ierosināja,ka varētu uztaisīt vakaru kur ir visas iepriekš spēlētās galda spēles. Doma forša pa cik ne visi vienmēr ir uzspējuši uz galda spēlēm kur gribētu pamēģināt.
Tāpēc došu iespēju nobalsot par top 5 galda spēlēm kuras labprāt atkal uzrautu spēļu vakarā.

• Living Forest
  • Citadels
  • Carcassonne ar paplašinājumiem
  • Carcassonne bez paplašinājumiem
  • Mežā
  • Kvedlinburgas Pūšļotāji
  • Šurpu turpu
  • ICECOOL
  • ICECOOL 2
  • ICECOOL 1+2
  • ICECOOL wizards
  • Karak I
  • Karak II
  • Karak Goblin
0 voters

Un tātad arī jānoskaidro uz kuru datumu katrs varētu tikt:

• 14.03
  • 15.03
  • 21.03
  • 22.03
  • 28.03
  • 29.03
0 voters

Spēlēm esmu atvērt :grin:

2 Likes

“mežā” bija riktīgi nice spēle ;3

1 Like

Vai es drīkstu piedalīties pat ja es nevienu nepazīstu?

2 Likes

Jā droši..visi vienmēr ir laipni aicināti ^^
Tāpēc jau tiek veidoti šādi pasākumi lai iepazītu cilvēkus un izietu no savas ierastās komforta zonas

1 Like

A kā viss šitas notiek? Kautkur tiekas? :thinking:

Jā, tiekās kādā bārā un tad kopīgi spēlē. Vieta tiek izziņota pāris dienas pirms nolemtā datuma.

3 Likes

Kautkur Rīgas centrā?

Parasti jā

2 Likes

Pāris pēdējos mēnešus jau esam vienā vietā ko sauc par Crazy dog. Garšīgs ēdiens un dzērieni ko paņemt pie spēles un apkalpojošais personāls arī ir super pretīm nākošs ja gribās kaut ko specifisku.
Vasarā tad vēl šat tad izmantojam Loft jo ir āra galdiņi ideāli karstajām vasaras dienām

1 Like

Mēneša sākumā es izziņoju mēneša spēli tad mēs vienojāmies par datumiem.Tad attiecīgajā datumā satiekamies norādītajā lokācijā. Spēles tiek sagatavotas un noteikumi cik vien smalki iespējami izstāstīti no manis puses,kad esam vienojušies ka visi ir visus noteikumus pa lielam sapratuši tad arī sākām spēli.Vieta parasti ir vaļā lidz 22 kad parasti paši pa lielam beidzam šo saspēli.Ja paliek laiks tad apspriežam plus un mīnusus spēles un/vai arī pa dzīvi papļāpājam ko spēlēs laikā neesam paspējuši apspriest

1 Like

Izklausas labi :smiling_face_with_sunglasses:

1 Like