Spider-Noir - Keidžs zirnekļa formā

Uzdzirdēju baumas, ka Spider-Noir ir iznācis. Skatos tam ir ļoti pat augsts IMDB reitings. Kriksīti virs astoņi.

Noskatoties pirmās 3 epizodes, jāsaka gana izklaidējoši priekš super varoņu seriāla un man nemaz nepatīk amerikāņu super varoņu seriāli. :D Lielākoties seriāls satāv no Keidža sūra, dzīves sakauta privātā detektīva lomā, kurš runā tā it kā viņam būtu olis mutē. No pārsteidzošā, šis zirnekļu cilvēks nav tik labs puika kā ierasts. Pagaidām šis uz ekrāna ir slepkavojis, šantažējis un vēl sazin ko darījis.

https://www.imdb.com/title/tt30460310/

2 Likes

Nevar arī aizmirst par to, ka šeit piedāvājumā ir divas seriāla versijas melnbaltā un “true color” krāsainā.

Neesmu iedziļinājies, bet apskatīju abas versijas. Menbaltās versijas ekrānšāviņi izskatās stilīgāk, taču krāsaino ir interesantāk skatīties.

2 Likes

Krāsainā versija pat patīk labāk, jo tur ir izteikti piesātināti tehnicolor toņi, nevis vājās mūsdienu kino krāsas un ēnas

Aaaa un keidža tēls tehniski ir Ben’s Railijs, kurš ir viena pilnīgi nesaistīta zirnekļcilvēka vārds. Iemesls vienkāršs - legāli Pīters parkers nedrīkst darīt praktiski neko no tā ko gaida no kārtīga Noir detektīva

1 Like

Piesātināti toņi un tā ir izteikti graudaina. Melnbaltā versija ir krietni asāka. Abas versijas pa savam sanāk retro stilā.

Melnbaltajā versijā man visvairāk krīt acī tas, ka brīžiem fons ir tik ļoti tumšs, ka pa lielam viss ko tu vari atšķirt ir varoņa seja. Sanāk visai izolēta pieredze. Krāsainajā versijā tu atklāj, ka izrādās fonā bija viss kas uz ko paskatīties.

1 Like

Man melnbaltajai versijai liekas pārāk daudz… Figņa kur melnie toņi ir ļoti pikseļoti, pat ja gaišas vietas ir labas un asas. Krāsainajai arī bet var paciest

Tas laikam ar video kompresiju saistīts

1 Like