Kā pēc nosaukuma var noprast, man drusku apslimis Xbox series kontrolieris. ;D Kreisais prieka stienis bieži vien mēdz iestrēgt mazliet pagriezts uz priekšu. Man ir lielas aizdomas, ka šo nevar nosaukt par “stick drift”, tāds man kādreiz ar ir bijis un nobīde bija konstanta vienā virzienā. Dead zone iestatīšana ar īsti nepalīdz, nobīde nav tik minimāla.
Varbūt kāds ir saskāries ar šādu ķibeli? Šobrīd man ir doma to pamēģināt lubricēt, bet nav skaidrs ar ko. Pirms es pērku jaunu stieni un liecos pēc lodāmura.
Es jau iedomājos “American Pie: Band Camp” scenāriju
Man bija neliela problēma ar šo pašu PS4 kontrolierim. Es to aizvedu uz remontu un tagad ir viss ok. Pirms tam, lai man nebūtu tēla nobīde, es bieži uzspiedu uz pašu “stienīša”.
Uzspļauj - vai nu, ņem talkā veco labo WD40 Derēs visām dzīves situācijām.
Jā. Tas tagad stāv lielā plastmasas glāzē atskrūvētā veidā - tā lai es nepazaudēju skrūves vai kādu vāciņu.
Tā kā man nekā pa rokai nav, pagaidām mēģināju tikai izpūst to, ja nu tur kaut kādi mistiski putekļi tikuši. Pat plikā veidā es teiktu, ka tas kreisais mietiņš vairāk ķeras nekā labais.
Cerams tev ir mazie torx. Man liekas 7 izmērs. Atjauksi, varēs noņemt lodveida aizsargu un atklāt pašus počus. Izpūt ar gaisu un saeļļo ar silikonu vai kas jau pa rokai.
Vēlu veiksmi, varbūt palīdzēs.
Ko lai saka uz akciju grēks neņemt. Kaut kad baigi sen es to dabūju ar lielu atlaidi vai varbūt vispār bez maksas. :D Pa godīgo, man ir lielas aizdomas, ka visi tie īpašie un smaržīgie lubrikanti ir marketings.
Pagaidām uzklāju to uz testa virsmas. Paskatīties vai tas vienkārši neizžūs. Man ir baigās aizdomas, ja nu kas, es to kontrolieri vairs nesaglābšu pēc vienas neaizmirstamas nakts. Būs jālodē jauns joystick.