Es domāju ja viņš pieturētos pie latviešu valodas varētu būt lielākas izredzes
Manuprāt “kad izdzisīs mana balss” vai " 25 un vēl esmu dzīvs" būtu piemērotākas Eirovīzijai. Katrā ziņā cruel angel ir jau manā playlistā
Es domāju ja viņš pieturētos pie latviešu valodas varētu būt lielākas izredzes
Manuprāt “kad izdzisīs mana balss” vai " 25 un vēl esmu dzīvs" būtu piemērotākas Eirovīzijai. Katrā ziņā cruel angel ir jau manā playlistā
Emilija ir vienīgā, kas tur vokāli Eirovīzijas līmēni, manuprāt.
Viņai ir baigi vienveidīgas lirikas vienīgi
Es tagad esmu apjucis … kā tur tagad var būt tas NOËP čalis, ja viņš tiko uzstājās Igaunijas atlasē.
(neuzvarēja, bet)
Pieļauju ka šitas segments ir iepriekš ierakstīts
Uuuun Reinis tiko pateica
yeah, nedaudz prātā tā arī ienāca.
p.s. NOËP palika 2. vietā Igauņu atlasē.
Laikam gan, un izskatās pārāk alternatīvi priekš Latvijas penšiem un konzerviem, lai iebalsotu.
Nu jā nesen beidzās Igauņu atlase.
Uzvarēja dziesma kura tieši bija pie beigām un man likās nedaudz švakāka par iepriekšējām, bet nebija jau slikta.
Bet nu veiksmi šiem Eurovīzijā.
![]()
Dānijai ar laikam tiko beidzās atlases fināls
Man ļoti patika Krisy, laba enerģija, neskipoju. 10. vieta ir crazy. Emīlija man patīk bet es gribētu, ka nedziedātu in cursive . Un viņai vajadzēja interesantāku dziesmu
Tikashai viss bija skaisti vizuāli, bet arī dzied in cursive. Es gribu dziesmu kurā es varu saprast vārdus un neaizmiegu aaaaaaaa
Roberts man patika jo bija kaut kas savādāks, un es varu iedomāties episku izpildījumu uz lielās skatuves, kaut vai tā neuzvarētu.
Man bija šoks dzirdot Miku pirmo reizi because that American rock accent is so accurate lol. Kind of awesome. Šī man patika visvairāk.
Man Legzdiņas dziesma no pagājušā gada vel joprojām ir ikdienas playlistā bet šogad nebija tik laba.
Atļāvos pārnest uz šito topiku :D
Nu ko, Atavara dosies uz Eirovīziju.
Es jau domāju ka Kautkaili tiks, bet re kā.
Bet nu okey, vismaz tiek aizsūtīta viena no labākajām dziesmām un kaut cik derīgākā Eurovīzijai.
Veiksmi mums Eurovīzijā ![]()
Atvarai ir spēcīgāka balss
Ja to šovu nedaudz pielāgo lielākai skatuvei, varētu būt diezgan labi
Bet no otras puses šāda tipa balādes ir daudz un dikti Eirovīzijā
Skatītāji visu vakaru izskatījās, ka viņi tur sēž piespiedkārtā ![]()
Atvarai patiešām skaista balss
Viņa vinnēja?
Jā.
Jup visu vakaru bija spraiga cīņa starp viņu un kaut kailiem
Bet good, ka viņa vinnēja, man patīk viņas dziesma, un kā viss vizuāli izskatījās, bet tomer nezinu, priekš Eirovīzijas vāji, tur būs riktīgie monstri
Kaut Kaili nezinu kapēc, nevaru iedomāties uz Eirovīziju.
Man viņi patīk, nav slikti, bet es teiktu vairāk nē.