Supernova&Eirovīzija 2026

Skatos vienu streamu, pie reizes tur skan mūzika un kādā brīdī Lietuviešu :lithuania: Eurovīzijas atlase.

Bet arī mūsu pašu Eurovīzijas atlases Supernova pirmais pusfināls.

https://replay.lsm.lv/lv/skaties/tiesraide/ltv1/21305/supernova-2026-pirmais-pusfinals

Laigan nevar kārtīgi visam izsekot ;d

Edit:
Supernovas 1. pusfināls noslēdzās.
5 no 12 dziesmām tika uz finālu.
Lūk šeit visas 12 playlist formātā.
Tik nezinu kāpēc tur sākas viss no beigām uz sākumu. Jeb playlists sākas ar raidījuma 12. dziesmu un beidzas ar pirmo.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLngRbe8W6aupvVBMdvWqRyB_krvkz1MHI

Mans šī pusfināla favorīts.
Diemžēl netika finālā, bet arī jāmin, ka ir tāda pavāja dziesma priekš Eurovīzijas.

Šeit var redzēt pārējo info.

p.s. es nemaz neatceros kad pédéjo reizi vispár sekoju lídzi Latvijas atlasei. Ja sekoju, tad gan jau iekš 2000s.

1 Like

Supernova 2. pusfināls.
Bet arī atkal to vienu streameri un tur notiek dziesmu turnīrs, un citā brīdī Leišu :lithuania: 3. pusfināls un citā brīdī Zviedru pirms eirovīzijas pasākums. too much, too much.

https://replay.lsm.lv/lv/skaties/tiesraide/ltv1/21306/supernova-2026-otrais-pusfinals

Galvanovskis spridzina kā parasti

Neviena favorīta man šajā 2. pusfinālā. Pat ja 1. pusfināls bija ar pavājām dziesmām, tomēr tur likās labākas un klausāmākas.
Pirmā pusfināla balsojumi saprotami, bet nesaprotu kā šajā 2. pusfinālā Krisy un Legzdiņa tika uz finālu.
Vēl jau fināls priekšā un iespējams aizsūtīsim labu dziesmu pašu par sevi, bet ne gana labu priekš Eirovīzijas. Neredzu mūs kvalificējoties finālam :/

Atvaras gabals varētu izvilkt kā jury bait

Vai kautkaili

Šogad es nevienu dziesmu neredzu, kas būtu laba priekš Eirovīzijas :slightly_frowning_face:

1 Like

Bet tīri vizuāli ir good, tie salauztie stikla gabaliņi izskatās amazing. Dziesma skaista, bet priekš Eirovīzijas tomēr vāja.

1 Like

Igauņu eurovīzijas fināls.

wooow, viņiem vesela koncert zāle un pat pilna, kamēr mums pusfinālos pēc paskata kāda kurtūras nama zāle ar pāris beņķiem.
Un viņu pirmā fināla dziesma ir bangers.
Edit: ne tikai pirmā dziesma, reāli jau noskanējušās septiņas ir ļoti labas.
Reāli mūsu :latvia: un cik dzirdēju no 2. un 3. Leišu :lithuania: pusfināliem, nobāl Igauņu :estonia: priekšā.
Edit nr2: noskanēja visas 12 dziesmas un var teikt visas bija ļoti labas, ja vienīgi pēdējās 2 pašvakākas. This was pretty good.
Interesanti, ka tiek iesniegtas kādas 150+ dziesmas, žurija šo loku saīsina līz 12 šogad, 16 pagāšgad, utt un tad ir tikai viens fināls. Kamēr mums ir 2 pusfināli un fināls un Leišiem 5 pusfināli un fināls. ;d

2 Likes

Supernovas fināls sācies.
(p.s. :lithuania: 4. pusfināls arī)

1 Like

Es ar skatos :flexed_biceps:

1 Like

Pirms Emilija man likās, ka skatos kādu vidusskolas talantu šovu.

Krisy un legzdiņai sanāktu ļoti seksuāli uzlādēts duets xd

Es zinu ka daudziem patīk kaut kaili, bet lai arī cik nenormāli krūts būtu viņu noformējums tā dziesma mani neuzrunā īsti

Krisy priekšnesums arī tāds jēls in general.

1 Like

Nezināju, ka var dziedāt ar tik smagu latviešu akcentu, bet Robertam tas izdodas.

1 Like

Mikam būs vēl izteiktāks akcents imo

Vai es esmu vienīgais kuram izskatās ka Krisy and Tikasha izskatās tik ļoti līdzīgas, ka pat varētu teikt ka izskatās kā dvīņumāsas?? ;d

1 Like

Izmēri vēlreiz temperatūru! :D

1 Like

Tikasha ir ok. Nebūtu kauns, ja viņu iebalsos.

Temperatūra kritusies zāļu dēļ, jūtos tīri labi ;d
Bet laikam jau tad es vienīgais. Bet nu sejas liekas ļoti vienādas viņām, tādi paši mati un frizūras arī.

1 Like

Mikam šovs nenoliedzami labākais, bet dziesma īsti netur līdzi.