Woooo! Jauna Cyberpunk: Edgerunners sezona (ar jauniem tēliem, protams). Tieši laikā, kad spēlēju Cyberpunk beidzot ![]()
Šis noteikti būs jāskatās.
Mani interesē, vai Cyberpunk spēle izlaidīs jaunu patch tieši saistībā ar šo sēriju? Ar pirmo sezonu bija. Un, vai šī sezona kaut kādā veidā pieminēs pirmo sezonu un arī spēles notikumus (jo, cik saprotu, notikumi notiek pēc spēles sižeta beigām).
Gan jau kaut kādus easter eggs ieliks. Par to vai būs kas lielāks gan redzēs. Ja es pareizi atceros, pēc pirmās Edgerunners sezonas Cyberpunk 2077 tika izmainīts tā paātrinājuma animācija, lai tā vairāk sakristu ar anime, kas bija visai stilīgi.
Interesanti, ka sēriju radītāji saka, ka šī sezona būs emocionāli smagāka nekā iepriekšējā… Nuuuuu - gandrīz vai būs jāprasa, kā viņi to varēs pārspēt? Bet laiks tik to pateiks.
Lai vai nu kā, šoreiz būs 4 tādi galvenie tēli:
Lielais blondais: Weak Kingsley
Cyber Sasuke: vienkārši “D”
Cameraman (never dies!): Roman
Rozā akrobāte: Talia Yang
Pirmajam Edgerunner stāsta vidus bija relatīvi enerģisks un jautrs. Brīdi lietas gāja uz labo pusi, līdz viss pajuka.
Varu tik minēt, ka Edgerunner 2 būs kopumā nopietnāks un sekojoši drūmāks.
Looking forward to being sad again.
Ļoti skaists stils, ko izmanto. Tiešām iedod to pasakas noskaņu. Cik saprotu - kaut kas varētu būt aizgūts no īru mitoloģijas:
Šis jau nav svaigi gaidāms.
1 ova sērija kas iznāca 2022 gadā.
Distopisks gabals, kurā daba praktiski ir izmirusi un tās vietā cilvēki labprātīgi pārvēršas par augiem(lēni un ilgstoši) apmaiņā pret lielu naudas balvu ko iztērēt kamēr vēl ir cilvēki. Esmu lasījis mangu, real cool stuff
Jāpieglabā piezīmēs
Izskatās baigi labi
Izskatās, ka taps Ghost of Tsushima: LEGENDS anime. Šeit nebūs par Jin Sakai, bet gan par tiem tēliem, kas bija Legends sadaļā:
Es kā reizi, tagad sāku spēlēt spēli :D
Oi Legends ir kaut kāds DLC, par to gan neko nezinu.
Sanāk Anime par DLC?
Nope, Legends ir Multiplayer tipa misijas. Tās parasti tiek piedāvātas lielākajās pilsētās - pie mūkiem, kad spēlē Single Player.