piesauktais šeit! ![]()
Kaķi, volvo un daba plūst manās asinīs.
tad jau esi krietnu sloi mums priekšā, gaidīsim tavus subjektus topikos:
un
piesauktais šeit! ![]()
Kaķi, volvo un daba plūst manās asinīs.
tad jau esi krietnu sloi mums priekšā, gaidīsim tavus subjektus topikos:
un
henlo fellow hooman!
Heyoo ![]()
ello
Heyoo
Esi laipni aicināts mūsu galā, @speedycrash !
Bļāviens, riktīgi sajūta, ka esmu redzējis, bet pilnīgi neko neatceros.
Haibane Renmei - MyAnimeList.net Uh, tālā 2002. gada anime. Pa tik ilgi laiku es mierīgi varēju paspēt šo noskatīties un pilnībā aizmirst. xD
Vavaviva, pilnīgi full frame. Es pats pagaidām esmu uzsēdies uz kompaktkamerām man bija un saplīsa Sony RX100 II, kuru nomainīju uz Sony ZV-1. Īstenībā galīgi nav ne vainas tām kamerām, ja sanāk tās noķert pa lēto, bet mani brīžiem kaitina podziņu un slēdzīšu trūkums uz korpusa. ZV-1 šai aspektā ir diez gan apdalīta.
Notiek lielākoties cepšanās par mūsu interesēm. Arī saieti nav retums. Funkcionāli šo varētu nosaukt par hibrīdu starp Discord un Reddit. Ja vēlies par ko runāt, vari meklēt vai mums kāds jau nav sācis sarunu par šo tematu via arī veido jaunu tēmu zem kādas no kategorijām. Ja nav skaidrs kur labāk likt, mūsu universālais go to ir Sarunas . Tālākais gan būs kā veiksies. Pie mums tēmas var būt vienreizējas ar dažiem ierakstiem, vai arī izaugt par 10 000 ierakstu monstru.
Uj, nodarboties man patīk ar visu ko, tagad ziemā gan galīgi beigušās baterijas. Dažas dienas izdaru to ko man jāizdara tīri izdzīvošanas pēc un eju gulēt. xD Šobrīd nodarbojos ar šo vietni un savā dienas darbā ar īgniem vāciešiem kuriem nestrādā datori. :D
Pēdējā laikā esmu iekritis YouTube garneļu video. Vai man vajag audzēt garneles? Nē. Vai es sāku gribēt garneles? Iespējams. :D Es tieši tā pat vienreiz iekritu skudru tēmā, kuras visas gāja bojā traģiskā nāvē.
Tikko arī sāku skatīties Seinfeld, kas ir tālā 1989. gada amerikāņu komēdij seriāls. Man pazīstami cilvēki šo ir vairākas reizes pieminējuši, tā nu izdomāju novērtēt šo popkultūras fenomenu. Zin, ņemot vērā cik vecs gabals tas ir, tas vēl projām ir diez gan izklaidējošs. Daudzas gan no situācijām un problēmām, ļoti ātri būtu atrisinājis mobilais telefons. :D
Tas tiešām dikti plašs jautājums ![]()
Pabeidzu biologus, tagad mans darbs jau kādus 2 gadus faktiski ir “parks and recreation “ epizode ar visām no tā izruetošajām sekām.
Ārpus darba daru visu ko. Reizēm zīmēju, reizēm nodarbojos ar rokdarbiem, citreiz taisu visādas dioramas. Cenšos sevi neierobežot vienā mākslas virzienā un stilā patreiz esmu dabūjis radošo bloku projektā kur jau senāk dabūju pamatīgu radošo bloku ![]()
Ir augoša istabas augu kolekcija, patreiz lielākoties sukukenti.
Anime sanāk skatīties reti jo kā pandēmijas laikos uzsēdos uz vtuberiem tā neesmu no viņiem atgājis attiecīgi savu dienišķo anime meiteņu un puišu devu dabūju youtube
Sveiks ![]()
Konnichiwa!
Sveicināts ![]()
Nice ![]()
This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.