Sveiki jauņais here ceru ka pieņemsiet mani un sapratisiet ko es saku HIHI

Sveiki, te Leonards. Draugi mani sauc par Leo.

Man ļoti patīk “underrated” anime, kas ir savādākas no visām pārējām. Viena no manām favorītēm ir Haibane Renmei.

Brīvajā laikā man patīk pastaigāties un pētīt dabu, kā arī remontēt mašīnas. Nedaudz nodarbojos arī ar fotogrāfiju.

Es meklēju ko jaunu — man nepatīk monotona un vienkārša dzīve. Man patīk spontānas un neloģiskas idejas. Vēlos satikt jaunus draugus Rīgā, lai varētu iet pastaigāties un spēlēt paslēpes IKEA.

Es mīlu kaķus, mašīnas un visu, kas ar to saistīts.

No rītiem vienmēr tik ļoti nāk miegs, bet tomēr ir jāceļas. Varbūt pēc skolas pagulēšu. Sen nav bijusi tik auksta ziema — visur ir ledus, un katru rītu aukstums kož sejā. Tramvaju stikli no rītiem ir aizsaluši. Katru reizi, kad atveras tramvaja durvis, iekšā ieplūst auksts gaiss, un man atkal kļūst auksti.

Kaut iekštelpās varētu staigāt ar mēteli, jo man vienmēr ir auksti, bet skolotājas pārmet. Es pagulēju bibliotēkā, un tagad man vēl vairāk nāk miegs.

Pēc skolas aizgāju gulēt pulksten 15.00 un pamodos 20.00, un tad 23.00 nožēloju, ka gulēju no 15.00. Tad saku, ka rīt pa dienu negulēšu, bet atkal eju pagulēt 15.00 — un cikls atkārtojas. Laikam es nekad neizgulēšos.

Kur ir mans long lost friend? Vai es viņu vispār spēšu atkal atrast? REMEMBER CATS ARE THE BEST

16 Likes

Sveiks!

Varu iepriecināt mums gan kaķu cilvēki ir, gan auto mīļi, vismaz tie, ķm ir auto.
Man pašam šobrīd arī aktuālas lietas par auto remontiem :joy:

Vai tev pašam ir četrkājis vai četr riepis? :joy:

Mums te bariņš amatier fotogrāfiem XD
Izmanto telefonu, jeb pa nopietno ar kameru?

1 Like

o lol man kāreiz viņa ir iesākta skatīties :D

1 Like

Agree :heart_on_fire:

2 Likes

esmu amatieris bet man ir nopietna kamera canon 5d mark iii bet obejektivs biki lacking bet ari ir labs bet nu man skill isue XD

2 Likes

Welcome welcome, man patīk tavs lietotājvārds :joy:

1 Like

man ir abi bet četrkājis nav jaremonte pa laimi

4 Likes

Nja, lai arī kādi ekipējums būtu, ja neredz kadru prātā, tad nekas nesanāks

Ou bro ka es tevi saprotu, man visu nedēļu jāceļas agri no rīta, jo tagad manai grupai ielika lekcijas no rīta :face_holding_back_tears:

Yes! Paspēju saslimt trīs reizes.

Ou same. Es arī labprāt staigātu ar metāli telpā. Es esmu viens no cilvēkiem, kam visu laiku auksti un šī ziema priekš manis extreme.

prata redzu bet uz sensora kk ne taa gaisma aiziet

man patīk TAVS lietotāj vārds

2 Likes

reali man no rītiem ir auksti bet vakaros normali nezinu kadel tas taa ira

1 Like

Varbūt neizgulies tāpēc

Manuprāt tā tas ir visiem. A nakti guļot tu vnk atdziesti

varbūt a kurš to lai zina kk witch craft man liekas tas ir

nene tur kk vairak istabas biedriem ir karsti no rita un pats jutu ka gaiss karsts bet kk auksti taka slims butu bet kaut kur ap 12.00 esmu iesilis un ir labak

Vispār, kas šeit notiek? Pastāstiet man īsi — šī lietotne man šķiet mazliet confusing. Ar ko jūs nodarbojaties, kas jums patīk?

A viss kaut kas notiek XD.
Braucieni, saieti, galda spēļu spēlēšana, tiešsaistes spēļu saspēle, ikdienas bazars

Nedaudz pievelkot aiz matiem mēs funkcionējam kā tāds citādāka veida discord serveris

Zem ierakstiem var redzēt kategorijas, lai saprastu galveno sāli vari pačekot saietu un sarunu kategoriju, pamata priekšstatam

2 Likes

Sveiks komūnā,

Šo izlasot, nodomāju: “Bļ*n, @Kristianux, Tu?” @akitsu ar patīk labot iekārtas.

Kā jau cits pārstāvis minēja, tad mums katram ir dažādas intereses, bet šī lapa palīdz mums ar savām interesēm padalīties - vai nu kopīgi pasākumi, pārgājieni, spēļu saspēles, dalāmies ar viedokļiem un pieredzēm dažādās lietās (DIY, arts & crafts utt). Patīk mums šeit tādas “geeky” lietas ar - piemēram, anime, galdaspēles, miniatūru krāsošana (nu labi, tas es tikai :joy:).

5 Likes