Sveiki, te Leonards. Draugi mani sauc par Leo.
Man ļoti patīk “underrated” anime, kas ir savādākas no visām pārējām. Viena no manām favorītēm ir Haibane Renmei.
Brīvajā laikā man patīk pastaigāties un pētīt dabu, kā arī remontēt mašīnas. Nedaudz nodarbojos arī ar fotogrāfiju.
Es meklēju ko jaunu — man nepatīk monotona un vienkārša dzīve. Man patīk spontānas un neloģiskas idejas. Vēlos satikt jaunus draugus Rīgā, lai varētu iet pastaigāties un spēlēt paslēpes IKEA.
Es mīlu kaķus, mašīnas un visu, kas ar to saistīts.
No rītiem vienmēr tik ļoti nāk miegs, bet tomēr ir jāceļas. Varbūt pēc skolas pagulēšu. Sen nav bijusi tik auksta ziema — visur ir ledus, un katru rītu aukstums kož sejā. Tramvaju stikli no rītiem ir aizsaluši. Katru reizi, kad atveras tramvaja durvis, iekšā ieplūst auksts gaiss, un man atkal kļūst auksti.
Kaut iekštelpās varētu staigāt ar mēteli, jo man vienmēr ir auksti, bet skolotājas pārmet. Es pagulēju bibliotēkā, un tagad man vēl vairāk nāk miegs.
Pēc skolas aizgāju gulēt pulksten 15.00 un pamodos 20.00, un tad 23.00 nožēloju, ka gulēju no 15.00. Tad saku, ka rīt pa dienu negulēšu, bet atkal eju pagulēt 15.00 — un cikls atkārtojas. Laikam es nekad neizgulēšos.
Kur ir mans long lost friend? Vai es viņu vispār spēšu atkal atrast? REMEMBER CATS ARE THE BEST