Nav precīzi ar Exodus saistīts (bet arī citplanētieši, sci-fi, 3rd person), bet izlasīju, ka ir vēl papildus cita spēle kas varētu būt tikpat interesanta. Cik saprotu, arī veidota pēc grāmatas motīviem:
Yeah, šī ir mana top spēle ko gaidu. The Expanse visas grāmatas izlasītas. Mīļākais hard sci-fi sižets.
Skan intriģējoši. Jāuzmet acs un varbūt es ar iedegšos ar The Expanse spēles ideju. It īpaši, ja tas ir tāds distopiskāks gabals.
Cik daudz grāmatas kopumā, ko lasīt?
Cik saprotu no sērijas vēstures - sākumā tika veidots stāsts priekš videospēles. Tā neiznāca, tādēļ stāstu ielika grāmatās, tad TV seriālā (ko cilvēki ar slavē), un tagad beidzot būs pilns aplis un būs arī spēle.
Man šķiet priekš galda spēles sākumā viņi centās. Precīzi gan nezinu. Grāmatas ir 9 + 9 short stories. Iesaku visu. Es vienā rudenī izgāju cauri. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Expanse\_(novel_series) . Saņemtas pilns ar visādām balvām.
TV seriāls arī noskatīts, arī iesaku. Labākais sci-fi noir detektīva tēls kāds jebkad ir redzēts. ![]()
Pa lielam viss ir hard sci-fi. Izņemot vienu elementu kas ir diezgan svarīgs. Pēdējās 3? grāmatas ja nemaldos ir jau fantasy sci-fi. Dēļ tā viena elementa. Pasaule ir balstīta to, ka cilvēce spēj stabili apceļot saules sistēmu. Ir izveidojušās 3 frakcijas. Zemes cilvēki, Belters (tie kas dzīvo un rok asteroīdus) un viņiem pat sava valoda izdomāta. Tādi vairāk kā teroristi, jo tiek smagi apspiesti. Un tad marsieši, kas cenšas teraformēt Marsu. Dēļ tā viņi tehnoloģiski daudz advancentāki un netīšam izgudroja Epstein Drive kas samazināja laiku kurā ar standarta kosmosa raķetēm iespējams pārvietoties. Pa lielam visas tehnoloģijas (izņemot vienu elementu un to kas no tā pēcāk izriet) ir balstītas vai nu jau eksistējošām vai arī teorijā iespējamām tehnoloģijām. Pirmais iesitas acīs ir kā notiek kosmoskuģu kaujas. Tās ir balstītas uz reālistisku veido kā tas notiktu ar bezmazvai mūsdienu tehnoloģiju. Kuģi vienkārši neapstājas, nav tāda lieta kā bremzes, viņi apmetas otrādi un paātrinās pretējā virzienā. Etc. Man kā sci-fi un tehnoloģiju fanam šis riktīgi patika, jo īsti nezinu citu tik labu hard sci-fi.
Bet tie kuriem īsti sci-fi nav pa ceļam… tad jā pirmās sezonas vai grāmatas tīri var izcelt uz 3 frakciju politiskajiem notikumiem un Noir tipa detektīva izmeklēšanu.
Uh, nedaudz iekarsu. Kad beidzot būs full special editions grāmatām??? ![]()
P.s mans mīļākais teiciens arī tieši no grāmatām: “Optimism expressed as conservation of delta V.” ― James S.A. Corey, Abaddon’s Gate
Un arī šai spēlei pat ir kāds gameplay treileris. Noteikti dēļ šīs un EXODUS gribās dabūt PS5 tik vien
:
Man spēli visu laiku met acīs maksas reklāmas, bet tās vienmēr rāda pliku/generic šaušanu un skraidīšanu pa visai garlaicīgām istabām. Prieks redzēt, ka tomēr ir kaut kāds dialogs arī.
Cik no vienas intervijas arī sapratu, viņi pat nolīga īstu kosmonautu, lai saprastu kādas un kā skaņas izklausās kosmosā.
Tik jāķer ciet pirms GTA 6 parādas uz apvāršņa.
Un pirms RAM cenas atkal dubultojās, kas iespaido visu tehnoloģiju. Šodien dzirdēju baumas, ka līdz gada beigām cenas varētu atkal smagi pieaugt.
Tā vēl mums tikai trūka.
Bez tā nebūtu nekāda aršana
Man vajag drāmu / romaņtiku / kosmosa “lore”.
yea, vnk brīnos, ka RPG spēli reklamē ar šaušanu un skriešanu pa generic kosmosa kuģa koridoriem primāri, nevis ar tēliem, stāstu, utt. Vienmēr to reklāmu slēdzu nost, lai gan uz papīra spēle interesē. Expanse TV šovs man ir scifi topa augšgalā, ja ne pirmajā vietā starp skatāmo ekrānos.
Varbūt to, kas interesē lielāko daļu patērētāju?
Grūti saprast - bet arī man, ja godīgi, īsti neinteresē redzēt tikai šaudīšanos
Ja tur ir kosmosa stacija, kur vari runāt ar visiem pēc kārtas, tad es tur uzreiz kādas 3h stabili pavadīšu.
Es atkal izlaistu visu kosmosa staciju. xD Baigi nepatīk stāvēt un klausīties dialogu. Man patīk stāsts, ko tu saņem ejot un kaut ko darot.
Tiktāl ar aizdomājos, bet nu nepareizu priekštatu par spēli radīt arī kaut kā šķiet tomēr nekorekti, it īpaši, kad šāvēji instalēs spēli un nesapratīs, kādēļ viņiem 30 minūtes jārunā ar pacaniem un tad atstās sliktu review Steamā.
I guess viņi varbūt zin, ka spēle ir gana augsta profila un RPG spēlētāji zin un pirks, tādēļ mēģina tīklu mest plašāk.
Zaimi!
Reddits atkal reklāmu rāda. Šoreiz pa taisno links uz Steam. Nezināju, ka Owlcat Games to taisa - viņu iepriekšējo spēli Warhammer 40k: Rogue Legacy jau kādu laiku acoju uz atlaidēm. Drīzumā jāpaņem, esot ļoti laba BG3 stila spēle.
Šodienas reklāma bija klips, kur spēlētājs uz sienas iešauj 67 ar overlay tekstu “you can actually do this in the game”…
Tāda sajūta, ka pie marketinga kampaņas stūres ir kaut kāds būmeris. Kids love six seven lol.