Tier List (mūsu favorītu tops)

Mums iepriekš patika pildīt aptaujas par to, kāds pokemons esam utt. Skatoties vtuberu fonā, atradu, ka viņi šo dara diezgan bieži. Būtu interesanti redzēt, kādi ir pārējo forumiešu topi / patika utt.

Šeit ir mājaslapa:
Browse Tier List Templates by Category - TierMaker

Man būtu interese vispirms par šo (mūsu favorītākiem augļiem) :
Create a Absolute Fruit Fruit Fruit FRUIT Tier List - TierMaker

Man būtu šādi:

Papildus:

3 Likes

Uz fisko kā pirmie iespaidi :D

1 Like

Zaļo meloni neesi ēdusi, ne?

Njā - mūsu platuma grādos daudz maz visus no augļiem var atrast (izņemot duriānu). Plus, velns viņ zin, kā būtu jāgaršo īstām līčijām vai mangustīnam :smiley:

Es tieši par to šaubījos jo it kā veikalos ir redzēta bet vai ēdu nevaru pateikt :D Melone ir melone :D Tas pats man šķiet ka tajā sarakstā ir 2 dažādi persiki un es paņēmu tādu pazīstamāko par otro idk vai ēdusi esmu :D

2 Likes

Oo, vispār oranžā un zaļā baigi atšķirās. Veidoju vienreiz meloņu auksto zupu (spāņu desertu). Oranžā melone ir biezāka (pēc konsistences - vairāk pat kā banāns, bet sulīga tāpat). Zaļā ir šķidrāka - sulīga, bet uz ābolu pusi.

Bet tas, protams, ja ir sezonā. Man vienreiz paveicās ar arbūza vecīti un viņa melonēm :smiley:

1 Like

Like, es ilgi domāju ko ar avokado darīt, jo nu, patēriņš man ir gana liels, bet ēst pašu pa sevi nu nē

2 Likes

2 Likes

Ūja, lielās plūmes neesi ēdusi?
Dzērvenes arī?

Ceru ka neko nesajaucu :joy:
Man šķiet arī daži ko es pie “need to try” pieliku esmu mēģinājusi bet neatceros kā garšoja

2 Likes

Es neatceros :sweat_smile: Ja ēdu tad vienu reizi.

Interesanti kā visiem banāni ir ļoti augstu, man viņi liekas ļoti, eh… Auglis

Praktiski pērku tikai tad kad plānoju taisīt kokteiļus, banān maizi vai izlikt stresu tēlojot pērtiķi

1 Like

Kā Tu to patērē ikdienā? Uz maizītēm? Mērcītēs?

Tas “star fruit”, zinu ka populārs uz decembri. Bet zinu tikai to, ka visu laiku redzu uz kūkām :smiley:

Savā ziņā - labi augļi, ko aši iemest mutē, kad negribi pārlieku daudz ēst.

Uz maizēm lielākoties. Piegriežu klāt kā zaļumu citiem ēdieniem. Bieži vien uztaisu gvakamoles iedvesmotas piedevas

1 Like

Un kā ar lācenēm? Skatos, ka ir sarakstā. Pats atrodi purvos? Vienas no ogām, kuras retu reizi var atrast, bet nu tikpat dārgas kā zelts.

Es pamēģināju vēl šito.

2 Likes

Es gribu durianu ielikt “don’t even want to try” sekcijā :joy:

3 Likes

re ku manējie auglīši, dažus nemaz neesmu ēdusi vai vismaz neatceros kā garšoja

2 Likes

Uu - kādam zvaigžņu auglis topā. Ēd tāpat vai kaut kur liec klāt?

Ak! Tev “Cow and Chicken” pie bad? :smiley: Tik leģendārs! Johnny Bravo neesi redzējusi?

Un viena no sērijām, kas ir pie What is This, ir Time Squad - tā bija ļoti laba multene par vēsturi :smiley: Pa LNT kādreiz rādīja

Oi, tās ir saldās bērnības atmiņas. Sen neesmu ēdis

1 Like