Vne mentāli šis turpinās
Hmm interesanti, vai vari iepostot kādu cosplay meikap tutorialu pls?
Youtube all the way.
Nav man nekad ne bijis ne būs tas nolādētais pulkstenis. Es uzaugu Vine <3 laikā, man pietiek.
Pārsvarā lieku video fonā, kad daru dažādas lietas un ēdu, bet ir youtuberi kuriem vienmēr pievēršu nedalītu uzmanību, jo viņu video esejas ir to vērtas.
Nelietoju tik tok vispār
Js bet tiktokā ir visi X3 sākot no sīčiem beidzot ar omītēm kas streamo kā geimo kā pro XD its such fun app ^~^
And ? Musdienas popularitāte ir kā suņu nagla… neesmu bijis baigi aizrāvies kas modē un kas ne. Es uzaugu tajos laikos kad nūģi bija kautkas ļoti slikts. Tagad daudz skatos visur nuģi parodas xd. Tu nevari sekot baram, ja bars ir nu stulbs pec taviem uzskatiem. Paskaties visus tos stulbos challengus internetā. Es pasvara izvairijos no bara pasakumiem, jo biju spiest uzvesties kā bars grib.
nu nez ja nemaldos tad challengi bija tieši in yt agrāk atpakaļ ne?
mēs tiktokā viskko incantu daram, incanti foodi, asmr, gaming strīmi, cats, cat memes, other funny shit, how to make money tips, psychological secrets, cute looks present un tutorials, tiktok dances, trends, science, fitness un weightloss hacks, health, minecraft tutorials and inspo utt utt
Visu ko zinu ka tiktok parvēta jau stulbo baru vel stulbāku. Jo promoto tādu content. I am biased sorry.
nu bet gan jau ka par yt agrāk arī tā runāja ne? ^.^;
Yt tad mazāk lietoja cilvēki kā tik tok tagad. Paskatīties uz ielam kas notiek daudzi brauc ar telefoniem rokā. Utt cilvēkiem paliek vienalga galvenais hype.
All of that can be found elsewhere and better. Pat ja par dejām runā -
https://www.youtube.com/channel/UC8xib1EjaAbsstncxXSUNZg
še tev REĀLAS dejas, nevis tiktoka 10 sekunžu twerkošana.
Un trendi vispār pie dirsas. Neseko trendiem, tas ir visstulbākais, ko tu vari darīt sava laika izniekošanai.
Nuuu tas ir nopietni, competition pro dances n yea bet mēs tiktokā taisam tādus short “trend” or “meme” dances, ir visādi veidi bet nu personīgi mēs ar draudzeni taisijām umm hand dances? Ar twerkošanu mums nav bijis un neesmu redzējusi arī…
TikTok ir Ķīnas produkts, bet pašā Ķīnā nav pieejams sakarā ar valdības interneta regulām. TikTok vietā viņiem Douyin. Abi app ir zem vienas mātes kompānijas - ByteDance. Mēs dabūjam absolūtu brainrot, kas degradē rietumu sabiedrību iznīcinot uzmanības noturību, un palīdzot ievēlēt fašistus, kas ir par dažādu valstu pašizolešānos un demokrātijas sagrāvi pašguvuma mērķos. Protams, pa vidu ir kādas low effort dejas u.c. laika izniekotāji. Welcome to cyberpunk.
Tikmēr ķīniešiem ir actually izglītojošs un vērtīgs contents, kas saliedē sabiedrību un atbalsta ķīniešu kulturālās vērtības. Es atsakos lietot Ķīnas soft power produktus, kas nesakrīt ar demokrātiju rietumos. Ja Šlesers atkal nāks pie varas, nebrīnīšos, ka tas būs soc. tīklu tiešā ietekmē, kur cilvēki smadzeni nobeiguši un vairs nespēj kritiski domāt ārpus saviem algoritmu burbuļiem.
Perhaps a borderline conspiracy theory, bet Ķīnas autoritārajai valdībai neinteresē rietumu saliedētība, kas nupat jau ir smagi iedragāta daļēji pateicoties TikTok.
Tikai jautājums kāds īpatsvars ir jocīgajam saturam ar bezsakaru.
Atceros kad nobruka YT algoritms un kādi mēsli nāca ieteiktajos video.
Uh, kontroversiāls gan tas TikTok. Apkārt klausoties TikTok kritiku es brīžiem sāku prātā redzēt. :D
Jo ir sajūta, ka aizvietojot vairākumā argumentu “TikTok” vārdu ar “YouTube” tas vēl projām strādās. Abos divos bez problēmām var atrast smadzeļu puvekli. Tas vedina uz ideju, ka šis ir gaumes jautājums.
Runa nav par to, ka var atrast, bet gan par īpatsvaru. Youtubē ir 100x vairāk sakarīga satura.
nu tiktoks rāda katram individuāli to, ko uzskata, ka tam cilvēkam patiks redzēt. ja tev rāda brain rot… tad tur prolly ir a reason why ;D
man galīgi nerāda ne brain rot, ne dejas, ne citus sūdus.
pārsvarā ceļojumu idejas, vietas latvijā, kur aizbraukt, some fine memes, jaunākos atklājumus zinātnē, interesantus fun facts, filmas, seriālus, šādu tādu ziņu kontentu kas pasaulē notiek, basically my fyp ir carefully crafted and perfected ![]()
same par yt - tur suggestos ir pats labumiņš.
vot reelos gan - draudzene izdomāja nospamot man ai resnus cilvēkus, tagad reels explore page ir vnk ļumīgi cilvēki ik pa 3 - 4 video ;D