Uguns nakts Vienkoču parkā 🔥

Vakardienas jūras malas liesmu apgarots izlēmu uztaisīt vēlvienu ugunīgu topiku

Kā jau katru gadu, oktobra pirmajā svētdienā dažiem jau labi pazīstamajā Vienkoču parkā notiek Uguns nakts. Pirmatnēju liesmu ritmu un senču gudribu caurvīta nakts, kura šogad iekrīt 4. oktobrī. Pasākumā saigaida neskaitāmu liesmu pielietā pastaigu taka, lāpu gājiens, psihodēliska/new age mūzika, Latvijas arheokluba darbnīcas, uguns šovs, folkloras rituāli un daudz kas cits. Detalizētāks info parka mājaslapā

Ieejas biļete ir 15 eiro un galvenās pasākuma aktivitātes notiek 18:30 - 22:00 (lāpu gājiens un tam sekojošais šovs sākas 21:00)

Lai gan tikt uz Līgatni ar sabiedrisko transportu ir viegli, tikt atpakaļ naktī ir neiespējami, tāpēc atkarībā no interesentu skaita būtu jāsakomplektē 1 vai 2 auto. Ja būs vēlme auto varēs atstāt pie maniem vecakiem, jo parasti brīvu stavvietu vismaz kādu 400 metru attālumā ap parku nav.

Pilnai pieredzei vēlams ierasties ar savu(uzpildītu) lāpu

8 Likes

woooow, ja būs iekšās, tad labprāt! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Par cik es tāpat domāju vālet uz laukiem, es ganjau aizšaušu. Ja kāds vēlas pievienoties, padod ziņu

1 Like

Es došos

1 Like

Jāpaskatās vai sestdiena ir brīva, savādāk gan kāpēc gan neaizlaist.

Tad tiekas tur. Es gan nezinu uz cikiem būšu tieši, jo tāds sīkums ka plūme laukos janozāgē

1 Like

Es nebūšu. Ar pēdējo nedēļu jezgu no prāta izkrita gan salaspils ražas svētki, gan šis.
Gribās šo nogali paštovēties mājā.

1 Like

Kā jums tur izskatās galu galā?
Es gribētu aizšaut, bet mājās ar vajadzētu tikt :grin:

Bļāviens, galīgi aizmirsu. :stuck_out_tongue_closed_eyes: Es te jau nejauši drusku iekūlos citās lietās. Šobrīd teiktu, ka vairāk izskatās, ka nepagūšu nekā pagūšu.

Esmu ieradies

1 Like

Ceļā

2 Likes

Uhh daudz gan auto.

Šo nogali atsēžos mājās, bacili esmu saķèris, kas izteikti vakaros mani mēģina nolikt.

Gaidam bildes

1 Like

Foto delivered

7 Likes

Un liels paldies pa kompāniju @Frontattack

:+1:

Brieži satriecoši izskatās. Kaut kas maģisks un ārpausels esoš.