Varsapura - Gameplay Demo | HoYoverse

Pirmo reizi redzu vai dzirdu par šo gabalu, bet izskatās ļoti anime veidīgs. Atgādina vairāk uz cīņu vērstu Control.

Pirmām kārtām man aci piesaistīja varoņu modeļi. Grūti aprakstīt, bet tie tā kā izskatās mazliet reālistiskāki nekā mēs esam raduši redzēt anime stila spēlēs. Reālistiskāka gan ne tādā ziņā, ka tuvāka cilvēkam, drīzāk vaska figūrai. :D

6 Likes

Huh… nemaz negaidīju ko šādu no Hoyo.

Vizuālie izskatās ok, un skaņu dizainu viņiem pat nav jēgas apšaubīt.

Vienīgi man kaut kā ne īsti tēlu kustības animācijas + stīvā kameras kustība, rodas sajūta ka spēlējot iestāsies jūras slimība.

++ paperwork as ability is just something.

2 Likes

Par šo grūti spriest, jo vēl galīgi nav skaidrs cik gadus vispār varētu nākties gaidīt spēles publikāciju. Šis video izskatās ir pirmais spēles reklāmas materiāls / darba sludinājums - video aprakstā ir divi linki, kuros tu vari pieteikties darbam.

2 Likes

Tādā gadījumā vispār va iznāks. Varbūt izveidots kā investīciju piesaistei un beigās vispār noklusīs. Te tiešām var paiet vēl vairāki gadi

Gan jau MiHoYo ir aizķērusies kapeika no Genshin Impact un Honkai: Star Rail, bet nu, neizlikšos, ka man ir nojausma kā notiek projektu finansēšana šāda izmēra uzņēmumiem. :D

Studijai ir stils izlaist spēli ar relatīvi maz satura un tad to laika gaitā atjaunināt. Parasti it kā viņi briesmīgi ilgi nevelk gumiju garumā. Starp Genshin Impact paziņošanu un publikāciju labi, ja pagāja gads.