Vecie un jaunie seriāli/filmas latviešu valodā (fano.in)

Sveiki visiem! :waving_hand:
Ja kādam interesē paskatīties vecos seriālus vai filmas latviešu valodā, kā arī jaunākos darbus, rakstiet man!
Man ir pieeja fano.in, un varu padalīties ar pieeju vai palīdzēt atrast, ko meklējat.

Ja ir interese — droši uzrakstiet! :clapper_board::sparkles:

2 Likes

Man šķiet tur reģistrācija ir jau slēgta un ielugumi noņemti kādu desmitgadi :D

1 Like

Var tikt iekšā, es izmantoju šo https://www.invitehawk.com/store/product/436-fanoin/ samaksāju 15 eiro :face_with_hand_over_mouth:

Bet ja negribat maksāt varat man pajautāt jebkādu filmu vai seriālu un es pačolēšu un atsūtīšu.

Varu arī padalīties ar pieeju .

Tur šreka latviešu dubs ir?
Konkrēti otrā filma :smirking_face:

Ir šreka otrā daļa latviski dub

1 Like

Atsūtīt? :grinning_face:

Viņi kādreiz jau bija ļoti noslēgti, tagad galīgi nolīduši no redzes loka. Protams, var saprast. Viņus pie labas gribas var pievilkt pie dziesmas.

Tīri dēļ letiņu filmām/.seriāliem varētu arī iemaksāt, ja tādas tur ir. Jāskatās, kuri. Daudzas filmas jau tomēr ir pieejamas brīvi vai samaksājot tur kādu monētu.

Tīri tikai dēļ dublējumiem. Mani joprojām murgos vajā 1 Šreka dublāža latviešu valodā, kur skaņa atpaliek, kamēr personāžiem mute plātās.

Šo domāji?

:+1:kā ar tevi sazināties?

Sveiks! Vai vēl ir iespēja dabūt invite? (jo nu cik skatījos un atradu tad invite ir pieejami)

emactams@gmail.com

Bēdīgā veidā pakāsu paroli users bija vismaz 10+ gadus vecss, pārinstalējot PC nepiefiksēju un viss ar galiem, būtu vēl gmail/com e-pasts būtu maza cerība, bet ar inbox/lv nav iespēja atjaunot, kamēr nav tiešā saziņa ar adminiem forumos iekš (fano.in)

Tur reģistrācija un ielūgumi jau slēgti kādu desmitgadi pat iespējams.

Nav slēgti.

Tur sen nav sadaļas ielūgumi

Ja tev nav VIP tad noteikti ka tev nav sadaļas ielugumi.

1 Like

Uzgaidi, kad parādīsies @Asmens. Viņš varēs pateikt precīzāk.

Šķiet, ka sen tur kaut kādu info redzēju, ka tikai kaut kādi VIP var ielūgt, parastie lietotāji nevar.

Pats stulbākais ir ka man ir VIP acc tur :smile: un neko nevaru izdarīt lai dabūtu atpakaļ..

1 Like

Es kā parastais mirstīgais nevaru ielūgt nevaru ielūgt nevienu, bet ja kādam gribas ļoti profilu ir mājas lapa kura ja nemaldos samaksā 15 eiro uz Paypal, ted tev uztaisa kontu un atsūta lietotāja vārdu un paroli, es arī sākumā izmantoju cita cilvēka paroli, bet tad discorda grupā man pateica par mājas lapu kur tu samaksā 15 eiro un tev uztaisa profilu.

Un no tā laika pats lejupielādēju uz sava ārējā cietā diska visu drīz jau būs pilns 5tb :saluting_face:

Ja kādam interesē varu atrast to mājas lapu.

1 Like

Es jau biju atradis tur 20Eur tagad prasa. Vieglāk gan jau būs atrast kādu, kas var forumā iemest info par manu acc, lai admini vnk iedod jaunu paroli uz citu epastu…

1 Like

Jau tik dārgi? :scream:

1 Like