Video ko pašlaik skaties

1 Like

Oo wow. Es apskatījos, vai tā tiešām ir, bet izskatās, ka tie šaha gabaliņi tiešām kustās paši no sevis :sweat_smile: Tikai dārgs, tā ir viena problēma. Bet, @Skudriņa - Tu varētu šo spēlēt dienu un nakti un uzvarēt to bērnu! :smiley: Vai šaha meistaram @Kadiljaks arī būtu interesanti:

2 Likes

Vai, paldies par komplimentu :blush::sweat_smile:

Amzinata rotaļlieta, bet nah, man liekas, ka viena no tām neatņemamām daļām ir šis cilvēciskais faktors - sauksim par viens otra appišanu un kļūdu pieļaušanu, kas spēj sagādāt emocijas.

Ja šim varētu tā, ka tu online vari savienoties ar citu un abi spēlējat reāllaikā un kauliņi kustās, tas būtu interesanti gan.

2 Likes

Beigās reku parādīja, ka var ar otru no attāluma spēlēt. Mājaslapā redzēju online versiju ar - noteikti ka var

Ap 700 USD nav ne maz tik nepaceļami dārgi kā es baidījos. Nav lēti, bet, ja ļoti gribas, kaut ko izdomāt varētu.

1 Like

šādi šaha galdiņi bijuši apkārt jau daudzus gadus, proti prototipu formā utml. ik pa laikam YouTube uzpeld video

2 Likes
2 Likes
1 Like

šitais trakais ticis pie forda līdzīga tam, kas ir @Joe

1 Like

Man kaiminam pieder drifta/auto trase, kad si masina bus norakstama, bisk pagonkosu :D

3 Likes

Iepazīsti komūnu: drift speciālizlaidums

Aha, pasažiera sēdeklī bailēs izpļurkstēs visus dziļākos noslēpumus xD

1 Like
3 Likes
2 Likes
2 Likes

Zobenvaļi ir fenomenāli! Jo vairāk par tiem lasīju un skatījos no skolas laikiem, jo vairāk man tie piesaistīja. It īpaši (un kā jau video minēja), ka katrai ciltij ir sava “valoda”, ko viņi izmanto un ko citi, ārpus grupas, nesaprastu. Man patīk viņus gandrīz vai likt kopā ar ziloņiem (protams, viens ir sauszemes dzīvnieks un otrs okeāna), bet tas princips, kā darbojās grupa. Biežāk baros ir matriarhi (vecās večiņas), kuras māca vai vada baru uz noteiktajām vietām. Un, mazie (gan zilonēni, gan mazie zobenvaļi) vienmēr izrāda lielu interese par mums (kas mēs tādi par bezspalvainajiem radījumiem esam).

Atceros vienu video, kas man prātā sēž ilgāk - peldētāja no Jaunzēlandes, kurai sanāca peldēt kopā ar viņiem nejauši:

1 Like