Visāda veida jaunākās ziņas

Šitāds

Aaa… šitas te?

1 Like

Yes

Es par šo biju aizmirsis, jo tik bieži tiek lietots RSU. Liekas, ka pat uz dažām mājām ir vienkārši “RSU” uzraksts.

1 Like

Vecais šķiet tāds oficiālāks. Vienīgi nekad neesmu to “WiFi ikonu” sapratis. Man vienmēr licies, ka tur domāta lekciju zālē no pasniedzēja puses, bet tas nešķiet pareizi

Jā!

Man arī šķiet, ka tā ir lekciju zāle. Ja tā nav lekciju zāle tad, kas?

Varu derēt tā ir domāta šāda tipa zāle

Tikai ļoti vienkāršota un pārspīlēta.

3 Likes

Kā pie piektdienas 13.

2 Likes

Vai Tu studē RSU? Pirms Japānas tieši nostrādāju tur gadu ar astīti :grin:

Nē es citā universitātē studēju

A kāpēc tik mazs? :smiley:

Vsp runājot pa darbu @Mayo_Musketeer tu plāno tur atgriezties par cik esi atpakaļ Latvijā?

Opā! Vot tas ie jaunums ko nezināju :joy::grin:

Kas tā? Darba pieredze? Parādījās Japānas vīzas iespēja :smiley:

Universitātē? It kā varētu un plans parunāties noteikti ir, ņemot vērā, ka pirmos riteņus pāris izmaiņām tur jau iegriezu. Bet, protams, lūkošu arī citus variantus, ja iespējams.

Tā nu sanāca. Uztrenēju tur kā runāt profesionāli agresīvi ar cilvēkiem un prezentēšanu 200+ cilvēkiem :sweat_smile: Neesmu īsti ilgtermiņa cilvēks - man darba vietā varētu būt 3-5 gadi (līdz man zūd interese vai vēlme ko pilnveidot darba vietā. Saprotu, ka tas nav godīgi pret darbavietu), bet ir iespējams ka to pārtraucu ātrāk, ja nu atrodu iespēju.

1 Like

Tu tur esi kā pasniedzējs?

Oo pasarg’ dies, nē :smiley: Starptautisko studentu konsultants biju / projektu vadītājs dažbrīd (un mentors studentu asociācijai)

1 Like

Vot pasaki, kāpēc viņi nomainīja logo? Priekškam?

1 Like

Rihards aizbrauca uz Japānu un bez viņa viss sāka grūt kopā xd

5 Likes