Tāpat kā Latvijas Pasts, Rīgas Satiksme nomainīja
Minimālistiska tipa logo tagad ir ļoti populāri. Viņi cenšās piekopt augstāka reitinga universitāšu tēlus - tas ir, cenšās sekot viņiem līdzi un arī tam pa virsu veidot savu tēlu.
Nepatīk. Ceru, ka drīz beigsies uz to popularitāte
Kaut kā ne ar to iesaka
Es ar nevarētu teikt, ka esmu lielākais fans tam visam
Mani arī visvairāk pārsteidza tas, ka ieraudzīju sarkanus burtus uz sarkana fona un tā statīva. Bij jāpiemiež acis lai redzētu, un tas bija tikai uz telefonu.
Njaaa
Draņķīgi, ja tev jābrauc pār Gaisa tiltu ar sabiedrisko, bet toties ārā ir riktīgi skaisti. Es pat tikko redzēju piemājas krustojumā iestrēgušu bembi. Izskatījās, ka šis brauc parkoties brīvā vietā, taču kaut kā beidza kustēties. Ne šurpu, ne turpu. Tik riteņi spolē.
Piektdienas pēcpusdienā sabiedriskā transporta kustību ietekmējusi arī 4. maršruta trolejbusa aizdegšanās Brīvības ielā. To apstiprināja “Rīgas satiksmes” sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane. Viņa LSM.lv pauda, ka trolejbusam radies sadūmojums un liesma motora telpā, ko transporta līdzekļa vadītājs laikus pamanījis un pats nodzēsis. Negadījumā cietušo nav.
Kaut kādā veidā aizdegās braucamrīks bez iekšdedzes dzinēja. :D Es būtu tādu uzvedību gaidījis no autobusa, bet ne jau trolejbusa.
Man ta pašam kājas sāka spolēt pa trotuāru
Drusku bij tāda problēma, bet salīdzinājumā ar to melno ledu ne tik sen - galīgi nekas traks.
Somi jau laicīgi aizlaidās uz viesnīcu lai čikstošās gultas netraucē
LSM pusplikumu clickbate izmantot sācis
P.S. Vienmēr likās ka šitā filma ir kārtējos sērdienīgo latviešu gabals, nezināju ka tur šādi kadri ir
reku arī pats kinolektorijs pa ko raksts runā. varētu pat aiziet uz kādu lekciju ![]()
https://www.instagram.com/p/DU1AsEeCOs7/?igsh=MXZ1MmNtb2FkNWc0bQ==
lepazīsties ar “Lielā Kristapa” filmu programmu!
“Lielais Kristaps” šogad dodas tuvāk skatītājiem. Filmu seansi un īpaši notikumi norisinās ne tikai kinoteātros, bet arī muzejos, kultūrtelpās un radošajos kvartālos Rīgā un ārpus tās līdz pat 27. februārim.
Putnubiedēkļi un Tallinas kvartāla filmu festivāls izskatās interesanti ![]()
@Shitbird - varbūt savai poļu bandai vari sākt cept svaigus mafinus ![]()
Nu ko, 30 gadnieki tagad ir jaunieši