Visāda veida jaunākās ziņas

Šis izskatās pēc tāda kanāla, kurš varētu piedāvāt kaķu kompreses vēža profilaksei. :D

2 Likes
1 Like

normāls biznesiņš bijis

Tallinas kvartālam iespējams pēdējā sezona. Žēl. Baigi bieži nesanāca tur pēdējā laikā būt, bet bija super vieta. Tā laikam ir zīme ka jāiet uz to ezīšfestu obligāti

Te jau vairāk problēma ir īpašnieku maiņa. Līgums pabeidzās un viss. Ko tur daudz raudāt.
Protams skarbi, ka cilvēki n-tos gadus ir centušies, būvējuši un tagad faktiski draud izlikšana.
Bet tagad tā sanāks, cilvēks bremzēs ar idejām, jo nav skaidrs kas tālāk būs, sāksies panīkums un tad pateiks, ka klapējam ciet, jo redz, cilvēku nav, kustības nenotiek, tātad nekā laba šeit nav vairs, cilvēkiem nav intersanti vairs tādas vietas.

Vēl jau nekas nenotiek. Arī nevar aizmirst, ka no sākta gala bija skaidrs, ka Tallinas kvartās nav uz mūžu. Vienmēr variants migrēt tur pat vien tuvumā uz Kimmel kvartālu.

1 Like

Selga jaunums! Selgas cepumi ar šokolādes brauniju un lazdu riekstu garšu :smiley:

1 Like

lapsa izmet eglīti pēc ziemīšiem

2 Likes

ā un te vilks kakā :rofl:

3 Likes

yes yes, svarīgas ziņas

LKA arī nomainīja logo :woman_facepalming:
Tas izskatās better nekā RSU, bet tapat why? Vecais tapat labāks.
Interesanti, kas būs nākamie, kas nomainīs logo?

4 Likes

Un pirmais komentārs :sweat_smile:

2 Likes

Eh šitie kritiķi - viss ir slikti, bet kāpēc, nepasaka.

Man nācās mazliet piepūlēties , lai rastos nojausma, ka te ir kaut kādas iekavas (sākumā domāju par satelīt šķīvjiem), tml, kas laikam simbolizē kaut kādu atvērtību, kaut kam tur. Satelīt šķīvju gadījumā projecēt idejas.

(Atverot FB izrādās stāsts par iekavām)

Vecais logo varētu apgalvot, ka tāds mazliet vecs, aizgājušo laiku, viņš nav slikts, bet jūtās tas brutālisms :smiley: , tomēr ideja labāk nolasās.
Jaunais savukārt viņš nenolasās tik skaidri. Diezin cik ātri neķītri joki parādīsies. Priekš manis - pārāk konceptuāls un ne tik viegli nolasāms. Un iespējams, visdrīzāk, burtu formās arī ir iedeja iekļauta, dziļa un filasofiska, konteksts, bet pa acīm sit. :sweat_smile: Negribu ilgi uz tiem burtiem skatīties.

2 Likes

Man nepatīk logo, jo tas ir pārāk vienkārš un tas iekavas vispār ne pa tēmu. LKA logo man tagad vairāk atgādina koncelarijas veikalu nevis akadēmijas logo.

2 Likes

Man personīgi tās iekavas ar tekstu baigi atgādina antīko laiku traukus? Grūti paskaidrot, bet viņam sašaurinājuma vietā mēdza būt tie kantainie raksti

Vai arī alternatīvi Ioniskā stila kolona

Abi varianti nu Kinda saistās ar kultūru

6 Likes

Nu nē, tagad tas vairāk ir kā muzeju logo.
Vai mākslas piederumu veikals.

2 Likes

bet nu kur gan kultūra aizsākas, ja ne veikalā

2 Likes

Nu man uzreiz pēc dupšiem izskatījās :peach:

7 Likes

Apgriežam horizontāli ︶︶ un K vairs nav priekš “kultūras” :^)

4 Likes