Saldumu stūrītis 🍬

Nolēmu izveidot atsevišķu topiku par saldumiem tā kā esmu ļoti liels salduma cienītāja.
Ten var mest visu, kas saistīts ar saldumiem, ko esi garšojis, jaunumi, receptes utt.

Turpinot diskusiju no Visāda veida jaunākās ziņas:

3 Likes

Mans saldais zobs ir visai skābs, attiecīgi man pie sirds vislabāk iet skābeni saldumi. Attiecīgi baltā pavlova ar dārzā tikko salasītām jāņogām, upenēm un avenēm ir absolūtā bomba. Viegla, gaisīga un patīkami skābena

1 Like

https://www.instagram.com/p/DVYIfVBDGvm/?igsh=aXloampmNWdoYmE4

Caffeine Lv ir jaunums! Spring Meadow latte :blossom::honeybee:

1 Like

Pamēģināju vienu recepti no TikToka. Ir jānopērk jebkurš (ar tādu garšu kādu vēlies) jogurts un arī cepumus pēc izvēles. Es nolēmu nopirkt šo jogurtu, viņam garša ir skāba un cepumus selga. Sabāzu cepumus jogurta iekšā un noliku ledusskapī uz 4h - 5h. Un voļa, gatavs! Ļoti garšīgi. Dodu 8 balles :cookie: Bet tāpēc, jo jogurts tomēr man ne īpaši patīka, man nepatīk skāba garša, bet kopā ar cepumiem skāba + saldā garša ir ok. Bet domāju nākamreiz ņemt citu jogurtu.

3 Likes

Varēja ar ievārijumu kādu sajaukt to grieķu jogurtu, tad gan ir labi

1 Like

Jā es arī tā padomāju, bet pārvelu. Es tak nezināju kā viņš ir skābs :sweat_smile:

1 Like

Es grieķu jogurtu izmantoju krējuma vietā (+ vairāk proteīns un mazāk tauku) :smiley: Taisu sāļo biezpienu un arī mērcītes. Ja gribi saldo pieredzi, tad grieķi to ēd ar medu un vālriekstiem.

2 Likes

Bija situācija, kad mans teitis netīšām sajauca krējumu ar šo jogurtu (manai mammai viņš garšo), un krējuma vietā paņema jogurtu un nepamanīja, ka tas ir jogurts :joy:

Aa nu tas jau nekas. Lieku klāt zupām, sautējumiem, mērcēm, kartupeļiem utt. Var ēst kā saldo vai kā sāļo. Tas ir nedaudz sausāks nekā krējums parastais.

1 Like

https://www.instagram.com/p/DVajCjVDTFe/?igsh=YmU2dXB6N3N3YzVq

Pagaršoju šodien šo jaunumu :down_arrow:

Ilgi domāju cik balles iedot, domāju vai nu 7 vai 8 un beigās nolēmu, ka likšu 7,5 balles.
Not bad latte, bet es gaidīju kaut ko vairāk un tas kokosriekstu skaidiņas priekš manis bija pa daudz, un garšo vairāk kā piens ar medu.

1 Like

nē, nu pēc mārketinga bilde pa lielam arī šķiet ka tas ir piens ar medu :sweat_smile:

1 Like

Pēc mārketinga bildes vispār nevaru saprast, ko viņi piedāvā. Liekās, ka kāds ar AI tik uztaisījis - man galīgi apetelīgi neizskatās. Kāda vella pēc tur ir popkorns? Kāpēc dzeltena krūze?

Kāpēc kokosriekstu skaidiņas īstajā dzērienā? Tu speciāli paņēmi?

Nu nezinu - manas kādreizējās mārketinga projektu pieredze neļautu ko tādu laist apgrozībā :smiley:

3 Likes

No es speciāli neprasīju kokosriekstu skaidiņas.

1 Like

Ok, tad plakāts viņiem ir vareni izgāzies :smiley:

1 Like

pavasaris :man_shrugging:

Tādā gadījumā, krūzes ko viņi izmanto kafejnīcā, arī vajadzēja būt dzeltenām, bet bildē kur ir īstais dzēriens, tās ir oranžas. Pilnīgi spļauj pircējam sejā :smiley:

Es ņēmu līdzi tāpēc

1 Like

Pēc idejas eksistē popkorna aromāta kafijas sīrups.

3 Likes

es varu iemest easy recepti saldajam, kas aizņem 10 min uztaisīt.

nepieciešams:
-zemenes (var saldētas vai svaigas)
-0,5% biezpiens
-saldais krējums putošanai
-cukurs
-vaniļas cukurs

sablenderē zemenes ar nedaudz cukuru (es vēl pieliku klāt drusku aroniju sīrupu).
otrā traukā saputo putukrējumu ar cukuru un vaniļas cukuru, klāt pievieno sadrupinātu biezpienu, samaisa.
ieliek trauciņā biezpieputukrējumu un pārlej ar zemeņu šļuru:

galvenais viņu pēc tam ēst gultā :rofl:

5 Likes