Visāda veida jaunākās ziņas

6 Likes

Šitas labs, starp 5 tonnigām furēm laidīs 30 kg riteņi. Kuri nedrīkst pēc likuma atrāk pa 25km/h… viņi netiek galā. Nezina kur viņus likt, šis jau paliek principu jautājums. Ja likums apdraud tavu veselību, vai tas jaievēro? Isumā Latvija būs Indija 2.0.

1 Like

Man šitāds iepisa mugurā uz tilta no aizmugures, kad es gāju pie pašām margām, nafig viņus visus. Kaut gan uz braucamās daļas ļurbīt viņiem apkārt arī drausmīgi.

1 Like

Izklausās pēc klasiskās bremžu problēmas. Speciali tak neviens nedera. Vot tehniskas parbaudes, vai cita kontroles mehanismus vajag ieviest. Ban braukt konkretas zonas, tikai stumt. Valstij problēmas ar kontroli.

yeeeey!

1 Like

2 Likes

Rīgas Zoo 1.aprīli ieejas ir tikai 1 eiro : )

4 Likes

:kawaii_potato:

2 Likes

Nu viss ir, drīz uzzināsim, vai mēnes otrā pusē slēpjas Hitlers ar dinazauriem vai tomēr nē.

Vai tas varētu būt pirmais kauliņš kosmosa sacencībām no jauna :man_shrugging: :thinking:

Ufff

1 Like

Ja nu kāds pirmdien grasās iet ārā no mājas. ;D Potenciāli gaidāmi traucējumi 9:00-11:00 - es vismaz tā sapratu. Pats pasākums notiks 8:00-14:00, bet tajā laikā nesola ceļu slēgšanu.

2 Likes

Uff taisni manā maršrutā uz darbu

Turpinot par pašgājējiem velosipēdiem - tiem tagad arī būs obligāta OCTA.

Gan jau šie ir kontroversiāli lēmumi elektrisko velosipēdu lietotājiem, bet dzīve gājējiem uz papīra paliek drošāka.

1 Like

Mēs darbā tieši plānojam pirkt, A man izrādās velo vadītāja apliecība beigusies aizpagājušajā gadā xd

Vai tad jūs negribējās elektroskrejriteni? Tiem liekas OCTA ir obligāta jau kopš pagājušā gada.

Auto tiesības nebija, ne?

Vēl nava

Vai visiem vajag velo braukšanas apliecību, vai tikai tad, ja nav auto braukšanas apliecības? Varbūt es braucu nelegāli…

Nē, ar auto tiesībām ir chill. Man vnk auto tiesību nav

1 Like