Warhammer: Vermintide 2 - kurš vēlas paslānīt kādu žurku?

Sakarā ar to, ka Steam ir bezmaksas pieejams Vermintide 2. Ir radusies iespēja savākties 4 varoņu komandā un izaicināt sevi ar žurku slānīšanas piedzīvojumu.

Tiem kas nezina Vermintide 2 ir četru spēlētāju kooperatīvā spēle, kur jācīnās pret viņļiem ar Warhammer Fantasy žurkcilvēkiem Skaven un haosa bruņiniekiem. Līdzīgs spēles proces Left 4 Dead sērijai, ja kāds vēl tādu atceras. Te tikai tālšaujošie ieroči ir vērtīgāki un biežāk var sanāk izvēlēties tuvcīņu.

Ņemot vērā, ka šī oriģināli ir tālā 2018. gada spēle prasības pret datoru nekož:

2 Likes

AHH Dieniņ, mana vecu vecā karte bija gts450 :blush: un visu laiku vienmēr jaucu ar 460 GTX :smiley:

Pati karte vispār iznākusi bija ap 2010 ja nemaldos, nopirku vai tai pat gadā vai 2011, ja nemaldos.

1 Like

Man ar RTX 3060 Ti pat bija atbalsta problēma šai spēlei - spēle ik pēc kāda laiciņa iebremzēja uz īsu brīdi. Ja es pareizi atceros, pēc DirectX versijas maiņas uz vecāku, viss aizgāja līdzeni.

Tikko iemēģināju, diezgan jautri un sulīgi, dinamiski. Atrast cilvēkus nebija problēma, varbūt dēļ tā, ka spēle bezmaksas. Biju ņēmis QP.

Ar Intel problēmas nav manītas.

1 Like

Kāds šovakar vēlas paslānīt žurkas?

2 Likes

Davaj!

Zp kadiem pus 10 busu

1 Like

Ja nu kas, esmu gatavs. ; D

Varam laist.