❄️ Weebs touching snow, jeb slēpošana Uzvaras parkā 21.02

Spuds Mackenzie Dog GIF

par cik sniegs te jau ilgi turas un pagājušo gad nesanāca aiziet paslēpot, tad nu šogad gan beidzot vajadzētu saņemties. :snowflake:

Uzvaras parkā pa piečuku uz stundu var noīrēt slēpes:

(ja ir savas slēpes, tad par brīvu, pati trase neko nemaksā).

tiem, kam ir interese, var droši pievienoties:

kurā datumā tiktu paslēpot?
  • 14.02.
  • 15.02.
  • 21.02.
  • 22.02.
  • 28.02.
  • 01.03.
0 voters

also jāuzmanās no apsaldējumiem, man pastaigājoties pa salīdzinoši maziem mīnusiem, rokām āda vietām apsala :cold_face:

4 Likes

Man tikmēr sabiedriskajā kāds cimdus nozaga (laikam) un es jau kādu nedēļu vnk turu rokas kabatā XD

2 Likes

Decathlonā nesen nopirku ziemas cimdus par 10€. -20C normāli sildīja. Pie -6C, ātri ejot jau bija par siltu.

Man kā sanāk daudz pa āru ar ūdeni ņemties, krupja āda ir stabili garantēta visas ziemas garumā :joy:

es tik gribu atgādināt, ka 22 tajā ir arī šis

ā un es itkā atzīmēju bet tas ir ar lielu varbūt, jo es ar slēpēm esmu uz JŪS

2 Likes

Same situation, es pēdējo reizi slēpoju skolā. Es arī skolas laikos nemācēju slēpot :sweat_smile: Un vēl tā kā es paspēju saslimt trīs reizes negribās vēl ceturto

1 Like

es vazelīnu biezā kārtā uzbliezu uz rokām, somehow it works and protects ;D

Nez kā tas tā sanāca, bet es nekad neesmu slēpojis.

1 Like

Pat skolā nepiespieda?

Varētu pamēğināt tikai man arī nav nekādas pieredzes slēpošanā. :sweat_smile:

3 Likes

Galvenais ir nesalaust nomas inventāru

to be fair, man liekas te neviens nav baigais eksperts, tā kā kopā bariņā kritīsim ;D

1 Like

Neesmu gājis tādā skolā. Es, protams, bastoju ļoti daudz, bet slēpošanu gan jau būtu pamanījis. :D Neko šikāku par badmintonu neesmu pieredzējis skolā.

1 Like

Rīgā jau īsti nav kur laist slēpot. Nav takā man skolā, ku vnk izdzina blakus pļavā slēpot uz apli, vai slēpot lejā pa gravu

mind you tā grava bija šāda te

Es mācījos sākumā Ozolaines pamatskolā (tagad tādas vairs nav, viņu apvienoja ar citu skolu), un tur arī mūs laida pa apli.
Bauskā nekas tāds nebija, slēpošanas nebija

Uzvaras parkā forši ka sānos ir jau ieslēpoti taisni celiņi, kuros var ielikt slēpes un vienkārši ar rokām stumt sevi. Nav nekas jāmāk.

1 Like

starp citu 21majā februārī būs arī šis

rātslaukumā gan tautu meitas uzstāsies, gan vakarā finķis

Meteņu svinības Vecrīgā

Pagājušajā gadā biju uz šito pasākumu, ļoti foršs

Tātad slēpošanas prieki būs 21.februārī, domāju pa dienu ap plkst. 14:00 vai 15:00
un otro tūri var organizēt 1.martā

2 Likes

skatoties laika prognozē, sestdiena šķiet pēdējais brīdis