es nezinu kā pareizi sakarīgi iztulkot šo teikumu, bet jā, ja tu varētu izdzēst atmiņas par kādu anime un no jauna to piedzīvot, kura tā būtu?
Te ir divas atbildes
Ja skatāmies no stāsta kvalitātes viedokļa, noteikti full metal alchemist brotherhood. Jā ziņu ļoti oriģināli, bet tā visa pasaule un tēli kam sekojam ir tik ļoti noslīpēti - alķīmija, automata protēzes, khimeras, homunkuli, visa tā militārā struktūra
Ja mēs skatāmies tīri pēc nefiltretām emocijām - high school dxd(bet ar norunu ka citi ecchi ar ir izdzēsti no atmiņas) Mana pirmā anime. Mana pirmā bezkaunīgi seksuālā anime kur dažādas pakāpes plikumi bija katrā kadrā un libido plūda ārā no katra pikseļa. Es nezināju ka animācija var būt tāda, tas likās kā aizliegtais auglis. Un tai visai neķītrībai paralēli bija ļoti aizraujošs stāsts pa dēmoniem, eņģeļiem un pūķiem, ar izteiktu stila sajūtu.
man ar ir FMA topa augšgalā, vēl drošvien Death Note, jo, kad viņu pirmo reizi redzēju - atceros kā mind blown par abiem char biju un cik ļoti whole idea un viss sižets patika ![]()
![]()
![]()
Lowkey gribētos pa jaunam piedzīvot Angel Beats
Es iedomājos arī par šo. :D
Gribās teikt, varbūt, Your Lie In April, bet es domāju, ka es otro reizi neizdzīvotu ![]()
So many… Jormungand… Akame ga Kill… Parasite… Hellsing Ultimate… Vinland saga.. Gundam Ironblooded Orphans and like 100 more :’D
Dublēšos ar FMS Brotherhood, bet arī Steins;Gate, kaut man VN patīk labāk, bet anime toreiz, ejot iekšā neko nezinot par to kas būs, bija baigais rollercoasters.
Man gribas teikt Fate/Zero. Man tas patika, taču kad tu plašāk iepazīsties ar Fate sēriju, saproti, ka tā visa galīgi nav izcila. :D
Sword Art Online un Attack on Titan ar pašā sākumā spridzināja. Sword Art Online gadījumā “isekai” vēl galīgi nebija klišeja. Varbūt vēlreiz jāpaskatās sākums, jo man ir aizdomas, ka šī brīža tirgū SAO varētu iet grūtāk.
Death Note ar nav slikts kandidāts, jo pirmo reizi nāves burtnīcas koncepts spridzināja prātus.
fate franšīze ir acquired taste
Es pat manuprāt esmu kaut kādu baigi attālināto spinoff skatijies, kautkāds detektīvgabals, bija ok
Gadījumā ne Lord El-Melloi II’s Case Files ? Tas ir tāds kā Skubija Dū atzars Fate/Zero. ;D Tev varētu būt papildus interesanti redzēt Fate/Zero, jo manīsi vismaz vienu pazīstamu personāžu.
Pa savam, tas kā tā ir uzbūvēta ir visai stilīgi. Reti kur redzēsi, ka tiek apspēlēti vieni un tie paši notikumi trīs paaudžu garumā. + vēl ir pa kādam atzaram kā Lord El-Melloi II’s Case Files kas ar parāda varoni ejot laikam. Vēl kopumā eksistē Type Moon visus, kur tiek parādīs šis tas no visuma, bez krista kara. Tur ir labi gabali.
Īstās auzas sākas, kas tavā skata leņķī ienāk alternatīvie Fate visumi. Kaut kurā brīdī tur vispār izlien sci-fi un ceļošana laikā… Tas pat nerunājot par loli, ēdiena gatavošanas un komēdij šoviem.
šito es nezināju pat XD man likās tur tas viss piņķeris hronoloģijā bija ar tām paralēlajām pasaulēm
Eee, carnival phantasm ir labais. Es ņibumbum kas ir puses no tēliem, bet joki bija labi. Es vienīgi pat to īsti neuzskatu par fate šovu. it’s fate adjecent
Nē nu putra ar piņķeri tur ir gan ar alternatīvām stāsta versijām, gan visumiem. :D Es pat tik labi nepārzinu Fate un man jau galvā ir putra.
Tur interesanti sanāk tas, ka mēs redzam 3 hronoloģiskus krusta karus pēc kārtas. Fate/Zero → Fate/Stay Night jeb Fate/Unlimited Blade Works jeb Fate/Heavens Feel → Fate/Hollow Ataraxia (kas nemaz nav ekranizēta). Vienas un tās pašas magu dzimtas turpina karot savā startā, mēs vairākkārtīgi redzam pazīstamus varoņus un to pēcnācējus.
Man šķiet es laikam visu noskatījos no Fate visuma vai tuvu tam
- Fate/Zero
- Fate/Zero 2nd Season
- Fate/stay night: Unlimited Blade Works Prologue
- Fate/stay night: Unlimited Blade Works
- Fate/stay night: Unlimited Blade Works 2nd Season
- Fate/stay night: Unlimited Blade Works 2nd Season - Sunny Day
- Fate/Apocrypha
- Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia
- Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia - Initium Iter
- Fate/Grand Order: -First Order-
- Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom
- Fate/stay night Movie: Heaven’s Feel - I. Presage Flower
- Fate/stay night Movie: Heaven’s Feel - II. Lost Butterfly
- Fate/stay night Movie: Heaven’s Feel - III. Spring Song
- Fate/strange Fake: Whispers of Dawn
- Fate/Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot 1 - Wandering; Agateram
- Fate/Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot 2 - Paladin; Agateram
- Fate/Extra: Last Encore
- Fate/Extra: Last Encore - Illustrias Tendousetsu
- Emiya-san Chi no Kyou no Gohan
- Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail Zeppelin Grace Note - Hakamori to Neko to Majutsushi
- Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail Zeppelin Grace Note
- Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail Zeppelin Grace Note Special
Gadrīz jau ir, vēl mazliet un būs. :D Tev trūkst:
Fate/stay night - pirmā sezonālā adaptācija. Ja es pareizi atceros, tur ir apvienotas vairākas vizuālās noveles stāsta līnijas. Sajaukums starp Stay Night un Unlimited Blade Works.
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya - neviens nedrīgst būt pilnībā redzējis Fate, neizejot cauri 4 sezonām un 2 filmām maģisko meiteņu pekles. :D
Carnival Phantasm un Fate/Grand Carnival Šie īstenībā pat ir neslikti.
Ej tu nost, pavisam aizmirsu. Unlimited Blade Works tak bija oriģinālā filmas adaptācija. Fate/stay night Movie: Unlimited Blade Works
Par šo es aizmirsu Fate/kaleid liner Prisma☆Illya. Kaut kā Mahou Shoujo žanrs neuzrunā tā arī atstāju. Varbūt kādreiz.
Par tām citām adaptacījām ar maniju, ka ir, bet negribējas, praktiski līdzīgu to pašu vēlreiz skatīties.
Par Carnival Phantasm kaut kā šādu nepamanīju gan
Un būs vēl kaut kas no Fate visuma
Tu mani pārliecināji, noskatījos visas sezonas, OVA un abas filmas.
Kaut kas savādāks, nav gluži tas Fate, kas citi, bet ar Fate elementiem. Pirmā sezona bija so-so, var paskatīties, bet nekas īpaši interesants, otra gan palika pavisam vāja, otrā gan bija neinteresanta. Pēc otrās domāju vai vērts tālāk skatīties, bet tomēr devu iespēju trešajai, trešā bija apmēram kā pirmā, ceturtai pats sākums bija ne ļoti, bet uz beigām palika interesanta. Filmas gan bija daudz labākas.
Seriāls kopumā švakākais no Fate visuma, nav jau slikts, bet nu pašvaks tāds. Bet filmas gan ir ok. Bet pēdējā filma beidzās ar neko, ar uzrakstu būs turpinājums, bet filma ir 2021 gada, bet MAL raksta uz nākotni ir paredzēts turpinājums. Filmai noteikti gribu redzēt turpinājumu.
Damn, cepuri nost, tu esi pieveicis animēto Fate visumu.