World of Tanks 🚜 <- pieņemsim ka tas ir tanks :D

World of Tanks ir 3d, multiplayer, taktiskā kaujas spēle.

Spēles apraksts: World of Tanks ļauj jums komandēt vairāk nekā 800 kara mašīnas no 20. gadsimta vidus. Pārbaudi savu spēku pret citiem spēlētājiem no visas pasaules.

Es šo spēli spēlēju kad gāju augskolā, nesen atsāku lol :D Priecājos ka vecais konts strādā negribēju visus tankus no jauna uzkačāt :D

Ja spēli nolādē no pašas spēles launchera tad var uzlikt spēlei latviešu valodu, un pat audio ir latviski. Es tagad spēlēju caur Steam launcheri un man viss ir angliski, ja kāds zin kā ieslēgt lv valodu caur Steam pls pls halp :D

3 Likes

Damn, this takes me back
Ar panzerwagen močīt human vs zombies spēles režīmā

Čoms bija dabūjis arī sabaton collab tanku

Ar šo kā ar toksisko bijušo, bez viņas labi, bet kopā ar gana jautri, un tā pa laikam saejamies.

Man pašam, gan vairāk War Thunder patīk, plašākas iespējas viena režīma ietvaros.

Lai gan WoT nez, cik daudz pamanījies..

WoT saspēle when?

Tur jau tikai 3 cilvēki max var platūnā :D

Vairs nevar ievainot savējos, un ir jaunas mapes.

No friendly fire, viss kaifs pazuda :joy::rofl:

Bija periods, kad mēdzu iesēsties World Of Tanks. Bija labs. War Thunder lidmašīnītes man gan aizgāja labāk. Vispār es arī brīdi biju uzsēdies uz World Of Thanks Blitz - spēles mobīlās versijas.

Man kaut kur pat varētu būt aizķēries zema līmeņa konts. ;D

1 Like

Varētu kādā nogalē.
Nākamajā?

Njā, kopš devi pameta vienu citu spēli, šitā kļuva par main, pa lielam. Tik eju pa mazam cauri dažiem tech kokiem.