iespējams bet pats interjers arī izskatās tā kā no padomju laikiem
Tas gan
Tagad mēs zinam, kurā birojā aizskrējušas slēpties visas gaiši brūnās biroja mēbeles kopā ar baltajiem iekaramajiem griestiem. :D
Šis svaigāks, tam ir divtūkstošo dvaša. Vecais jaunais remonts. :D
Vai tu gribi pateikt ka it arī citu veidu biroja mēbeles un griesti?
Kurs zin, varbūt vēl drusku jāpaciešas un šis atkal būs modē. xD
Es teiktu, tagad koka krāsas mēbeles būs vainu krietni baltākas un blāvākas, vai arī uz melno pusi. Tieši tas brūnais piesātinātais pārklājums ir riktīgi aizgājis, atceros man mājās visi rakstāmgaldi ir bijuši tieši tādi. Ar tiem iekaramajiem griestiem ar ir kā ir. Biroja mājā gana modē var būt pliki betona griesti. Ja jāliek šāds te iekaramo griestu stils, es teiktu, ka tagad liks tīri baltus paneļus bez raksta uz melniem profiliem( tiem rāmjiem uz kā stāv bloki).
tooooč, reāli + vēl tie plakātiņi kā informācijas dēļi skolās ;DD
Nu vienkārši fantāzija. ![]()
Update manam adventes vainagam
šī dāma nu jau izveidojusi sev ligzdiņu
bet, ja tik cozy, ko es tur protestēšu ![]()
Lai visiem tik feini Ziemassvētki! ![]()
rīt beidzot pirmā advente, ārā lietainais sals ar’ atnācis un iespēris pa radiatoriem, lampiņas sakarinātas logos, veikalos jau skan ziemīšu mūzika, viss spīd un laistās, un arī es sāku just nedaudz svētku noskaņu. ![]()

par cik šī tēma jau gatava, domāju atkal to pacelt, lai varam turpināt tālāk iedvesmoties viens no otra par dekorāciju taisīšanu, dalīties ar ziemīšu gardumu receptēm, šī gada adventes vainagu bildēm, eglītēm un tips and tricks, kā labāk kaut ko iesaiņot ![]()
daži jau šur tur ielikuši pa bildei, kā top viņu rotājumi, bet gribētu arī pārējos paklausīties, kā viņu mājās atnāk ziemīšu gaidīšana?
Dāvanu maisiņš for the win XD
Pašlaik visvairāk gaidu kad tiks izziņoti slepenā salaveča apdāvināmie
Jā, tas ir ultimatīvs risinājums, pašam iesaiņot tas nekas nav sarežgīts, ja vien kaut kādu pievienoto vērtību vēlies ielikt, arī ja vien ko baigi neizdomā - locījumus neparastus vai apvienot divus dažādus papīrus kopā.
Gaidīt negaidu, bet gaidu.
Es katru gadu cenšos uzbāzt pa kādai papildus lampiņu virtenei un tā mans pagalms lēnām sāk atgādināt Lampūnu ziemassvētkus ![]()
būsi kā tajā filmā: ka google earth varēs redzēt