Mmmmm… manas tradīcījas laikam būtu šādas ziemīšus gaidot…
Agrāk bija obligāti jāuzceļ sniegavīrs, kaut vai maziņš, nezinu kaut kā pēc pandēmijas beidzu to darīt, tas pats ar šļūkšanu no kalna.
Katru gadu ir jānopērk/jāuztaisa jauna eglīšu mantiņa :D Man to eglīšu rotājumu tik daudz ka es jau eglītē sāku karināt pa tematikai, šogad gribu sakarināt kā latvijas karogu eglīti :D
Jāuztaisa grāmata kur ir ģimenes un radinieku notikumu apkopojums par gadu. Kad tā brošūra ir uztaisīta tikai tad var atvilkt elpu un atpūsties.
Jāsapērk vai jāsataisa dāvanas.
Svinēt ziemīšus pie vīra mātes vai māsas un pēc tam mājās, win win :D
atrast egli - iebrist dzeļi mežā, stundu izvazāties, pārsalt un pa faktam nozāģēt to , kuru vispirms biju noskatījis. Taču reizēm jau nopērku tirdziņā, ja jau speciāli audzētas, ko tur kociņu gāzt mežā. Un pēc cenas - bezmaz vai kā aizbraukt uz laukiem turp atpakaļ +5eur.
Rotāšana - mans gods un slava
Papildināt mantiņu kolekciju. Kaut kā atminos biju to rakstījis kur tas radies, tomēr to daru tik neapzināti. Ja būtu iespēja viscaur gadu iegādāties, to iespējams arī darītu 1-3 nopērku. Laikam dārgākā man bijusi pa eur ~10-15, tāds zābaciņs kurā dāvanas saliktas, plaukstas lielumā.
Kādreiz klausījos mūziku, vēl ir pašrakstīti CD : 2007 Christmas Special, Ministry Of Sound vai kkas tml.. Vispār varētu izvilkt šogad, biju centīgs un CD lasītāju datoram pacentos tomēr savienot atpakaļ.
Tomēr ir man mazliet tāda profdeformācija sakarā ar Ziemassvētkiem, ka kaut kādā mērā viņi man aknās sēž , tomēr ir pa savam mīļi un ļoti, ļoti patīkami savā atmosfērā, skaistumā un tas mazais iekšējais bērns priecājas, ticot Salatētim.
Bet nē, var saprast, ka tas pirms Ziemassvētku periods ir jau tā izstiepies, ka brīdī kad tie svētki atnāk, tu jau nedaudz esi izbesijies no mūzikas, gaismām, piparkūkām un karstvīna
Es teiktu tas tā varētu būt - mēģina to Ziemassvētku sajūtu mājās iebāzt visās spraugās kur var, ko es jau tā vien filtrēju cauri, bet tāpat. Vēl novembris pusratā, bet lūdzu jau plauktā ir
Karstvīna idiloģiju es nesaprotu. Bet vot kakao ar pīrādziņiem vai piparkūkām - tā ir manta.
es oktobra sākumā biju Lidlā noskatījusi Halovīnu snackus, oktobra vidū viss jau bija aizstāts ar Ziemassvētkiem
bet arī no uzņēmumu puses saprotu - labāk max ātri tikt galā ar piegāžu un izkārtošanas drudzi, kaut, lai tirdzniecība baigi nenotiek uzreiz. nekā decembra sākumā medīt noklīdušas paletes, kad veikalos pļaujas laiks uz 50% skidkām iet :D
Video no sērijas LED VS Kvēlspuldžu lampiņu virtenes
Kā jums ar šo, man personīgi kvēlspuldzes vienmēr likušās omuligakas, tā iftīgi zilā gaisma atgādina geimeru datoru nevis svētkus ģimenes lokā. Būtu interesanti samedīt rokā Led virtenes kas emulē Kvēlspuldžu gaismu
Vairums LED nu baigi bliež pa acīm. Man uz egles parasti ir LED, un damn - jūtos kā sēņu, nepareizo, efektā, skatoties uz tām.
Pārējās LED virrtenītes man ir vai nu ar kaut kādu “kupoliņu” - zvaigznītes, zvaniņi un tml. Varbūt tādas maksā mazliet dārgāk, bet krietni simpātiskāk izskatās. Protams neviens neliedz nodarboties ar tjūningu