Fandoma kalendāra collab - mēģinām vēlreiz?

Dažiem izlasot vārdus “kalendāra collab” rodas labi daudz jautājumu. Citiem parādās auksti sviedri atceroties kā mēs veselus divus gadus mocījāmies ar pirmo daļu( ar ko interesanti, kam ir laiks 500+ ziņu topikam var iepazīties šeit)

pūliņu gala rezultāts ir aptuveni šāds

Bet tā visa rezultātā kļuvām gudrāki un bija skaidrs, kā darīt un kā labāk nedarīt. Pluss pagājušajā gadā gāja vaļā @xHorrorGirlx mākslinieku izaicinājumi, kuros vismaz man sanāca kārtīgi uztrenēt sen pazudušās prasmes. Attiecīgi es domāju ka varētu pamēģināt uztaisīt kalendāru 2027. gadam - un to reāli izdarīt līdz nākamajam gadam XD

Vai tu vēlētos piedalīties ar savu ilustrāciju?

• Jā, vienmēr
  • Ne šoreiz
0 voters

Ja nu kādam nav izteikti radošie iebildumi, varētu rīkoties tāpat kā iepriekšējā reizē un savas ilustrācijas droši veidot gan digitāli, gan fiziski uz papīra, vai pat kā telpiska mākslas darba fotogrāfiju, galvenais, lai ir laba izšķirtspēja. Tāpat varētu pieturēties pie pieejas, ka tie kam patīk ainavas zīmē ainavas, tie kam patīk character arts, nodarbojas ar to.

Galvenā atšķirība no pirmās reizes būtu nedaudz lielāka standartizācija starp mēnešiem - proti tiktu veidota tieši ilustrācija, nevis ilustrācija pluss pati kalendāra sadaļā. Lai gan iepriekšējā pieeja radīja ļoti interesantu risinājums, tas rezultēja pārāk lielā bardakā un kalendārā, kas īsti nespēja pildīt savas funkcijas. Lai pilnībā nezaudētu sākotnējo šarmu, mēnešu nosaukumus joprojām varētu saglabāt individualizētus. Patreizējā vīzija būtu aptuveni šāda te (atvērts jautājums diskusijām):

8 Likes

Patreiz:

Janvāris - @Kristianux
Februāris - @Kadiljaks
Marts - @Rashomeow
Aprīlis - H_Hercogs
Maijs - @xHorrorGirlx
Jūnijs - @Shitbird
Jūlijs - @Maass
Augusts - @haachikooo
Septembris - @WizardsWild
Oktobris - @Liāna
Novembris - @Mikan
Decembris - kopā

Es pareizi sapratu, katrs zīme ilustrāciju tam mēnesim, kuru izvēlējās?

Tieši tā

1 Like

Es grib es grib :star_struck:

Mēnešus lozē vai katrs paņem kuru grib?

1 Like

Iepriekš katrs vnk paņēma ko gribēja.
Ganjau ka tā pat, bet ar nosacījumu ka tiem kas jau piedalījās jāņem cits mēnesis, lai interesantāk. Varbūt

es gribu augustu pls :innocent:
vai mums vajag kādu kopīgo tēmu, jeb šoreiz arī vnk katrs ļaujamies savai izdomai?

1 Like

Es domāju ka pats varam ļauties fantāzijas lidojumam. Lai interesantāk

Kopīgais jau beigās būs tas pats kalendāra noformējums

labprāt un šoreiz apsolos pieturēties pie termiņiem .vienīgā izmaiņa no manas puses būs tradicionālais variants jo man planšetei pildspalva noplīsa un digital arts pagaidām uz hold on
no mēnešiem labprāt paņemtu kādu no pavasara mēnešiem piem- maiju

2 Likes

A kādi termiņi ir?

Vēlams līdz gada beigām gluži nevilkt… Teiksim novembra vidus. Lai var visu salikt kopā

3 Likes

davai, arī pamēģināšu. paķeršu jūliju :)

1 Like

Man arī ļoti gribās, bet neesmu pārliecināta vai paspēšu :grimacing: Bet tā, es gribētu paņemt oktobri :maple_leaf:

1 Like

Man jūnijs pls

Tev 8 mēneši ko darboties :grin: Es ticu, ka noteikti var atrast dienu nedēļā, vai pat stundu, ko iespraukties.

Mēs ticām visu mūsu biedriem. Un Tev būtu laba piemiņa no kopīgi padarītām pūlēm. Varbūt pat vari atrast alternatīvu zīmēšanai, ja Tu vēlies, ne @H_Hercogs? Radošumam ir brīva vaļa?

2 Likes

Nē, nu.. Ja tas izskatītos labi pie sienas un ir pašas rādīts, kāpēc ne. Bet nu saprāta robežās, qr kodi uz filmetu materiālu būtu pārāk post moderni xd

Anyhow es gribu aprīli paņemt. Bet esmu gatavs mainīties

1 Like

Es bij vairāk domājis stilistiki - kubisms, minimālisms, ar kreppapīru veidots un ieskenēts. Kaut kā tā varbūt

Aaa nu tāda ziņā protams. Tas ka katrs mēnesis ir atšķirīgs ir tas sāls. Ja būtu 12 anime meitenes, tas būtu garlaicīgi

2 Likes

Kā ar decembri? To var ņemt vai tas būs kā kopdarbs kā pagaiš taisītā kalendārā?

1 Like

Droši var ņemt