Dažiem izlasot vārdus “kalendāra collab” rodas labi daudz jautājumu. Citiem parādās auksti sviedri atceroties kā mēs veselus divus gadus mocījāmies ar pirmo daļu( ar ko interesanti, kam ir laiks 500+ ziņu topikam var iepazīties šeit)
pūliņu gala rezultāts ir aptuveni šāds
Bet tā visa rezultātā kļuvām gudrāki un bija skaidrs, kā darīt un kā labāk nedarīt. Pluss pagājušajā gadā gāja vaļā @xHorrorGirlx mākslinieku izaicinājumi, kuros vismaz man sanāca kārtīgi uztrenēt sen pazudušās prasmes. Attiecīgi es domāju ka varētu pamēģināt uztaisīt kalendāru 2027. gadam - un to reāli izdarīt līdz nākamajam gadam XD
Vai tu vēlētos piedalīties ar savu ilustrāciju?
Jā, vienmēr
Ne šoreiz
0voters
Ja nu kādam nav izteikti radošie iebildumi, varētu rīkoties tāpat kā iepriekšējā reizē un savas ilustrācijas droši veidot gan digitāli, gan fiziski uz papīra, vai pat kā telpiska mākslas darba fotogrāfiju, galvenais, lai ir laba izšķirtspēja. Tāpat varētu pieturēties pie pieejas, ka tie kam patīk ainavas zīmē ainavas, tie kam patīk character arts, nodarbojas ar to.
Galvenā atšķirība no pirmās reizes būtu nedaudz lielāka standartizācija starp mēnešiem - proti tiktu veidota tieši ilustrācija, nevis ilustrācija pluss pati kalendāra sadaļā. Lai gan iepriekšējā pieeja radīja ļoti interesantu risinājums, tas rezultēja pārāk lielā bardakā un kalendārā, kas īsti nespēja pildīt savas funkcijas. Lai pilnībā nezaudētu sākotnējo šarmu, mēnešu nosaukumus joprojām varētu saglabāt individualizētus. Patreizējā vīzija būtu aptuveni šāda te (atvērts jautājums diskusijām):
labprāt un šoreiz apsolos pieturēties pie termiņiem .vienīgā izmaiņa no manas puses būs tradicionālais variants jo man planšetei pildspalva noplīsa un digital arts pagaidām uz hold on
no mēnešiem labprāt paņemtu kādu no pavasara mēnešiem piem- maiju
Tev 8 mēneši ko darboties Es ticu, ka noteikti var atrast dienu nedēļā, vai pat stundu, ko iespraukties.
Mēs ticām visu mūsu biedriem. Un Tev būtu laba piemiņa no kopīgi padarītām pūlēm. Varbūt pat vari atrast alternatīvu zīmēšanai, ja Tu vēlies, ne @H_Hercogs? Radošumam ir brīva vaļa?
Nē, nu.. Ja tas izskatītos labi pie sienas un ir pašas rādīts, kāpēc ne. Bet nu saprāta robežās, qr kodi uz filmetu materiālu būtu pārāk post moderni xd
Anyhow es gribu aprīli paņemt. Bet esmu gatavs mainīties