Varbūt mēnešus piefiksē pie raksta zem aptaujas? Vieglāk būs izvēlēties un atcerēties, kuri brīvi ![]()
Zini, es tagad nezinu, vai redigejot to ierakstu aptaujas rezultāti neizdzēsīsies. Kaut kā palicis atmiņā kā tie dati nepārdzīvo rediģēšanu
Huh, pat nezināju ka tos pin globally ierakstus var šitā rediģēt, lol
neesmu izdomājis mēnesi, bet vismaz vienreiz gadā gribētos ko nopietnu radīt
@haachikooo augustu ņem! Atzīmē @H_Hercogs
Tad es ņemu
nez man rakstot un editojot savus topikus ar to nekad nav bijusi problema
tu vienigais pasus polls nevari editod ja bet rakstu bez problemam
Op paldies palaidu garām
@H_Hercogs protams es nesaku ka uz reiz tam jabut decembrim bet man likas bija diezgan nice ka mes sanacam un radijam ari kaut ko kopigi kalendaram
Ja godīgi bija jautri unicon cafe sēdēt un zīmēt
Ja tomēr taisam Decembri kopā tad es varu paņemt martu.
Februāri varu paņemt, janvāris jau bija ![]()
Arī fakts… Lai iet
Labāk decembri kopā nekā janvāri(citi mēneši būtu pārāk Random priekš kopdarba)
tiesa…noice tad tik laicigi jasaorganize un tapat ka pagajuso gadu varu pakert savus meterialus man vinu ir pietiekami :D :D
soreiz varam pat pameginat vienu lielo kopdarbu..ka mangaki katrs ieliek kaut ko savu ..kads skici cits background,un vel kads izeno un ect
Tik ļoti jau tā zeme vēl nedeg
ne nu ja es tik ta ieminos
Problēma bija tajā, ka nebija noteikta standartiziācija jelkāda. Nekāda pārmetuma.
Protams, varēja mēģināt pielāgot ātri pa rokai, tomēr nebija vairs bufera zonas :D
Ja runājam par standartizāciju, te jautājums
- Ja mēnešu nosaukumus individualizējam, vai pie drukas būs iespēja šādas izmaiņas ieviest - un to nevarēs tik viegli, visi kalendāru maketi ir standartizēti un to izmaiņas ir sālītas vai pat vispār nav iespējamas. Atskaitot zīmējumu
Ierosinu : A4 vai A3 formāta, jo nestandartāks formāts, jo dārgākas izgatavošana, uz kā bāzes izveidots makets kurš iekļauj gan piegriežņu malas (malas kuras tiks grieztas nost 5mm no labās/kreisās/apakšas un 2cm no augšas (griezums+spirāle) ja atmiņ neviļ) ), mēnesi ar svētku dienām + Vārdu dienas.
Protams - varam būt fandomiskāki un padomāt, ielikt geek tematiski nozīmīgas dienas arī.
Faktiski izpirntēt A4/3 lapu ar spirāli ir krietni vienkāršāk būs mums nekā, tagad mēģināt pielāgoties jau esošajiem drukas izdomātājiem standartiem. Ja gribam būt super radoši.
qr kodas, kad ved uz meme stuff ![]()
qr kods tehniski ir kubisms :D
kā saka pirmie kucēni vienmēr ir slīcināmi bet jā pie standarta varētu piestrādāt un piekrītu Kadiljakam ka mēneša nosaukumu varētu neiekļaut zīmējumā ..Viss ka ir ap kalendāru formātu lai ir vienā standartā un tad mums māksliniekiem paliktu ilustrācija nozīmē mazāk čakara un atrāk paveikts darbs
tas vispār arī varētu būt ļoti labs..tieši visas mūsu pasākumu datumi ..protams ar pašiem datumiem varētu būt čākars bet varbūt maliņa ka Other notes mūsu pasākumus attiecīgajā mēnesī varētu pieminēt..piem Sakuras pikniku un vasaras izbraucienu un utt
Nu tas par tiem nosaukumiem tīri bija kā kompromiss domāts
Vienīgi ja tas mēnešu nosaukums visur ir vienots gribētos lai fonts ir interesantāks nekā impact vai arial🤔
Teiksim šitiem tāds biki old school fonts
Times New Roman ![]()
Nu labi, būsim mežīnīgi - Webdings ![]()
Tikai izcenojums šiem ir ļoti jauks. ![]()
Mažakais galda kalendārs 6-7eur gabalā, pie nosacījuma, ja 10gb, vai arī turam prātā digitālo versiju.
Joprojām atsitos pret domu, ka izveidojam savu maketu ar sev vēlamo dizainu, kuru var apdrukāt jebkurā vietā. Piemēram man patika Āgenskalna Drukas Meistari kvalitāte, ātrums un cena.
Tur sanāca ap 7.50 cik atminos pa A4 formātu.
Principā tas formāts ir parocīgs manuprāt, ja kāds gribēs pats printēt, tad būs pietiekami iespējas.