es arī inspo bildes salasīju un uzskicēju ideju. un plānoju ar zīmulīšiem mālēties ;D bet riktīgi ķerties klāt var maija vidū
Vakar tieši par kalendaru iedomājos, atcerējos… ai, vēl ir laiks ![]()
Es pagaidīšu lai sākas attiecīgais mēnesis iedvesmai ![]()
yeaah, man ir vasaras mēnesis, prasās kārtīgu sauli un šašļiku iedvesmai ;D
apdeits no manas puses
pa lielam skice un potenciālā krāsu gamma dāmai ir galēja, nekas cits galīgi nav :D.
no šī aizbīdijos diikti tālu
Ko nozīmē hieroglifi uz muguras?
Ķipa kanji priekš “Aprīlis” bet tikpat labi tas var būt tonkatsu xd
Ak jā. Kalendārs.
Jācenšas par viņu atcerēties biežāk.

Man pašam pa visa aprīļa traci izkrita no prāta
Atkal sēžu pie lineart un sāku saprast tavu cīņu ar dakstiņiem un sīkajam niansēm @xHorrorGirlx. Zoom funkcija ir double edge sword XD. Man pat pikseļi sāk dūrties acīs
Tik ļoti, ka es domāju ka doma jāpārnes fiziskajā vidē,
Vai pat telpiskajā kā diorama ko fotografēju ![]()
Welcome to being an artist xD
Bet ja tā godīgi ieteiktu tev pa cik darbā ir iespēja izprintēt savu darbu tajā izmērā kāds viņš būtu kalendārā un nolikt blakus katru reizi kā zīmē to datorā jo mana problēma bija tajā ka nesapratu cik fiziski liels tas būs lidz kamer nebija fiziska kopija
Vēl bija tas ka māju zīmējumu atsevišķā failā no visa kopējā ainas līdz ar to arī ieslīgu detaļās ko nevajadzēja pat but that another story lol
Vai mums jau ir veidne kalendāra mēneša lapas izkārtojumam? Nez kāpēc liekas, ka kaut ko šeit redzēju, bet vairs nevaru atrast ![]()
Reku
@xHorrorGirlx padoms nodereeja ![]()
izdomāju ka būs pavasara ninja būs plikpauraina, jo yolo( also melnādaino frizūras galīgi nedraudzējas ar "“dramatiski plīvo vējā” konceptu)
tikai mosk kkadu galvas tetovējumu vai kko tādu…
Es tieši no Rumi bizes gribu izvairīties, jo es jau pie tā dizaina vairākas reizes kaut kā attapos XD
Zin kā, lilā mati, street wear outfit un zobens…
Orgināli bija doma to jaku dzeltenu taisīt…
Varbūt kkādu grebeni varētu vienīgi, bet atkal pēc vētras no x cilvēkiem izskatīsies
Uzliec jakas uzrakstu uz galvas ja smuki izskatīsies :D
Kaunpilni sapratu ka es absolūti nesaprotu kā uzzīmēt ziedošas sakuras lai tas nav ne monotons cukurvates pikucis, nedz vien radžu vedergraizes