Pats pats vienkāršākais risinājums, būtu izveidot dažus projekta failus starp mums populārākajās zīmēšanas programmās un vienkārši nosūtīt zīmētājiem. Tur iekšā varētu ielikt visus izmērus un pareizas griešanas līnijas.
Ņem vērā, ka ne visi zīmes digitāli. Es pat visticamakais zīmēšu ar roku vai hibrīdrežīmā
Un ja godīgi neredzu jēgu taisīt kaut kādas sagataves ja normālas zīmēšanas programmās tu vari mierīgi uzlikt pareizo dpi un malu attiecību. Un ja šito vnk izziņo un standartizē(kas pa lielam ir izdarīts) , visiem vajadzētu būt visam kārtībā.
Jā, 600 un 300 dpi digitāli ir dažādi faili, bet fiziski izprintejot atšķirība īsti nav tik pamanāma, vismaz manuprāt
Atkarībā no printera un papīra būs manāms.
Par to es pat nerunāju. Tur uzreiz ir GG un tev būs ar rociņām jāveido pācapstrēde, lai to dabūtu kalendārā.
Tas ir labs variants tādā ziņā - kā muļķu drošs variants. :D
Neaizmirsti par griešanas malām. Šī nav digitāla māksla, jūs veidojas fizisku produktu.
Pie tādiem dpi lielos vilcienos nebūs tik traki. Tev interesanti paliks, kad kāds iesūtīs 72 dpi attēlu. :D
Pie tik lielas izšķirtspējas vēl var pagūt uzmest virsū kādu kvalitatīvu upscale papildus asumam.
uz kuru mēnesi piesakies?
Novembris
izdomāju: ņemšu oktobri. man liekas tas nav aizņemts un slinkums tīt: meklēt.
Oktobri jau es paņēmu ![]()
Janvāris un septembris ir brīvs.
nu tad janvāris uz mani
Vai mākslas darbam ir jābūt kaut kā tematiski saistītam ar mēnesi?
Vēlams. Kaut vai attēlo to kas tieši tev saistās ar mēnesi
Hei hei, paņemšu septembri, ja dosiet ![]()
ja tev tam būs laiks, tad sure
es jau gribēju pie klinšu sienas pabikstīt tevi pa šito
Piesēdu pie šī ar skaidrāku galvu - problēma ir tāda, ka guidlines, vismaz caur krita nav iespējams citos failu formātos saglabāt. Situāciju atrisināju as sentēvu metodēm uz vnk uztaisīju slāni kurā iezīmetas griešanas zonas un spirāles vieta. Te ir krita fails un photoshop fails kuru vajadzētu jebkurai programmai atvert normāli. Var arī izprintēt, kā paraugu ja ar roku zīmēs