Varbūt abas var apvienot?
vina meginaja bet zini kad tev ir viena specifiska lieta ko gribi bet nevari atrast.. lai gan velak laikam es jau gaju palidzet un printeresta kaut ko atradu vinai so vnk jāsaspurojas lai dabūtu visu uz lapas
Nu, fellow mākslinieki @xHorrorGirlx @Rashomeow @Kadiljaks @Maass @haachikooo @Shitbird @Kristianux @Liāna_LILYLI @Skudriņa @WizardsWild, kā sokas, ir jau kādam varbūs kāda skice gatava?

Pašai nekā jauna nav,bet līdz ko savā īpašumā iegūšu planšeti un atvaļinājumu tad arī sākšu savu darbību
Ja tā godīgi, centīšos piesēsties nākammēness…
Teiksim tā, patlaban nav idejas. Vnk 0.
Bet zinu, ka risinājums atnāks pat neprasot.
It kā tehnika zinu kurā gribētu, bet ko…
Es tik tālu uz priekšu nespēju padomāt bet sev piespiedīšu par šo pameditēt ![]()

Ļoti mēģināšu šaja nedēļā uzzimēt skici vismaz
tā kā aktīvi foruma dzīvē vairs nesanāk piedalīties, tad sarunāju ar @Arnissan ka viņš pārņems augustu.
paldies par braucieniem, piedzīvojumiem, galda spēlēm un kopā pavadīto laiku! lai izdodas kalendārs un moš kaut kad kādā pasākumā vēl tiksimies! ![]()
Ak, šīs izklausās pēc pēdējām atvadām ![]()
Pēc pusgada būs labāk, trust ![]()
Man personīgi nekas nav uzzīmēts dēļ genshina nevis sīča ![]()
gnjau viņa kaut ko tur aizdedzināja un pamet valsti. @haachikooo fandoms nekur nepazudīs, gaidīsim tevi atpakaļ neatkarīgi ar Latvijas pasi vai Argentīnas.
Nekur nepazudīsim. Būsim tēpat. ;)
Apskauju, paceļu, nolaižu ![]()
Paldies! Augusts jau ir drošās rokās. Negribu daudz stāstīt par aizkulišu sarunām, bet teiksim tā - kalendāra komisija bija saprotoša, konkurence pēkšņi pazuda, un neviens vēl nav spējis pierādīt neko nelikumīgu.
pārāk izklausās pēc sayonara ![]()
Vai mēs tikko tikām frendzonēti? ;D
that’s like… aquantaince-zone, no? ![]()
Šis jau sāk likties pēc situācijas “It’s not you. It’s me” situāciju
Un kaut kā neviļus prātā sāka skanēt “Mēs zaudējām brāli” dziesmu ![]()